Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023 Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023
Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023
Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί  απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say” Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say”
Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say”
Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής» Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο. Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο.
Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο.
Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ. Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ.
Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ.
Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο
Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο
Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro. Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro.
Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro.
Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
Θοδωρής Φέρρης “Άλλη Μια Εμπειρία” Κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 & 29 Ιανουαρίου! Θοδωρής Φέρρης “Άλλη Μια Εμπειρία” Κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 & 29 Ιανουαρίου!
Θοδωρής Φέρρης “Άλλη Μια Εμπειρία” Κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 & 29 Ιανουαρίου!

Τα τρία τραγούδια της Demy για τη Eurovision σε τίτλους

No Rating

Στις 6 Μαρτίου θα διοργανωθεί ο λεγόμενος «ελληνικός τελικός» της Eurovision, κατά τον οποίο η Demy θα αποκαλύψει για πρώτη φορά τα τρία υποψήφια τραγούδια που θα κληθεί να ψηφίσει το κοινό.
Ως γνωστόν, η Demy έλαβε το χρίσμα από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ για την ελληνική εκπροσώπηση στην επικείμενη Eurovision, έχοντας ως συμμάχους δύο έμπειρους γνώστες των θεμάτων αυτών: Το Δημήτρη Κοντόπουλο στις συνθέσεις και την παραγωγή και το Φωκά Ευαγγελινό στη σκηνοθεσία – χορογραφία.
Ύστερα από την περυσινή νίκη της Jamala με το «1944», ο 62ος στην ιστορία πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα διεξαχθεί στην Ουκρανία και το Κίεβο από τις 9 έως 13 Μαΐου.
Προκειμένου να πάρει θέση στο μεγάλο τελικό, η Demy πρέπει να περάσει από το σκόπελο της ημιτελικής φάσης, όπου θα διαγωνιστεί στο πρώτο σκέλος της, στις 9 Μαΐου.
Προηγουμένως, είναι απαραίτητο να επιλεγεί το τραγούδι με το οποίο θα αντιπροσωπεύσει η νεαρή τραγουδίστρια τα ελληνικά χρώματα.
Οι τηλεθεατές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ομογένεια του εξωτερικού, μαζί με την κριτική επιτροπή θα ψηφίσουν (σε ποσόστωση 70% – 30% αντίστοιχα) το τραγούδι που επιθυμούν κατά την ειδική εκπομπή που θα προβληθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.
Τα τρία τραγούδια δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, παρότι ολοκληρώθηκαν πρόσφατα τα γυρίσματα των αντίστοιχων video clip στην Οδησσό της Ουκρανίας, τοποθεσία που προτιμήθηκε για να τονιστούν οι δεσμοί των δύο χωρών.
Μερικές ημέρες πριν τον «ελληνικό τελικό» της Eurovision, έρχονται στο «φως» οι τίτλοι και οι συντελεστές τους, οι οποίοι είναι οι εξής:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Romy Papadea

This Is Love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard

When The Morning Comes Around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος
Στίχοι: John Ballard

bizznews.gr

0 thoughts on “Τα τρία τραγούδια της Demy για τη Eurovision σε τίτλους”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.