14 χρόνια στον αέρα, 14 χρόνια asterasRadio. 14 χρόνια στον αέρα, 14 χρόνια asterasRadio.
14 χρόνια στον αέρα, 14 χρόνια asterasRadio.
8° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2022, είναι εδώ !! 8° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2022, είναι εδώ !!
8° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2022, είναι εδώ !!
Δάκης “Έφυγε” στα 79 του ο αγαπημένος μας τραγουδιστής. Δάκης “Έφυγε” στα 79 του ο αγαπημένος μας τραγουδιστής.
Δάκης “Έφυγε” στα 79 του ο αγαπημένος μας τραγουδιστής.
Andy Flethcer των Depeche Mode έφυγε από την ζωή στα 61 του. Andy Flethcer των Depeche Mode έφυγε από την ζωή στα 61 του.
Andy Flethcer των Depeche Mode έφυγε από την ζωή στα 61 του.
Έλενα Παπαρίζου ανάρτησε την επιστροφή των «Antique» Έλενα Παπαρίζου ανάρτησε την επιστροφή των «Antique»
Έλενα Παπαρίζου ανάρτησε την επιστροφή των «Antique»
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής ταξίδεψαν  “Με Τα Φτερά Της Ποίησης”, παρουσιάζοντας το ομότιτλο διπλό live album τους. Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής ταξίδεψαν “Με Τα Φτερά Της Ποίησης”, παρουσιάζοντας το ομότιτλο διπλό live album τους.
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής ταξίδεψαν “Με Τα Φτερά Της Ποίησης”, παρουσιάζοντας το ομότιτλο διπλό live album τους.
Release Athens 2022. Η LP και οι Hooverphonic θα συμμετέχουν. Release Athens 2022. Η LP και οι Hooverphonic θα συμμετέχουν.
Release Athens 2022. Η LP και οι Hooverphonic θα συμμετέχουν.
Νατάσα Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. Νατάσα Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα.
Νατάσα Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα.
Ζουγανέλη ” Ταρίφας” το δεύτερο video clip από το δίσκο. Ζουγανέλη ” Ταρίφας” το δεύτερο video clip από το δίσκο.
Ζουγανέλη ” Ταρίφας” το δεύτερο video clip από το δίσκο.
Στέλιος Σαλβαδόρ και Μωρά στη Φωτιά δηλώνουν ζωντανοί στο Κύτταρο. Στέλιος Σαλβαδόρ και Μωρά στη Φωτιά δηλώνουν ζωντανοί στο Κύτταρο.
Στέλιος Σαλβαδόρ και Μωρά στη Φωτιά δηλώνουν ζωντανοί στο Κύτταρο.

Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου.

No Rating

Το στερνοπαίδι και το χαϊδεμένο του Μουσικού Συλλόγου είναι η δημιουργία της Φιλαρμονικής. Μετά από την απαράδεκτη κατάργηση της επί σειράς ετών υπάρχουσας Δημοτικής Φιλαρμονικής το κενό που δημιουργήθηκε αναλαμβάνει να καλύψει ο Μουσικός Σύλλογος παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και την αντίδραση ορισμένων παραγόντων.

Τον Οκτώβριο του 2009 έγινε η χρονολογική αφετηρία για τη συγκρότηση της Φιλαρμονικής. Στη Γερμανία παραγγέλθηκε μια πλήρη γκάμα των μουσικών οργάνων (πνευστών – χάλκινων – κρουστών) και σε διάστημα ολίγων ημερών τα όργανα ήταν στα χρυσά χέρια των παιδιών της μπάντας.

Μαέστρος και Διευθυντής Σχολών της Φιλαρμονικής είναι ο κ. Δημήτρης Σιδερής με συνεργάτες τον κ. Τάσο Βιτσεντζάτο και κ. Νίκο Μεσημέρη.

Η πρώτη ομάδα από 25 παιδιά άρχισε να εκπαιδεύεται και να δουλεύει εντατικά εις τρόπον ώστε να καταφέρει σε σύντομο χρόνο να υπερκαλύψει τις ανάγκες της Άνδρου σε εθνικές γιορτές και παρελάσεις, λιτανείες, συναυλίες κλειστών χώρων και υπαίθριων.

Το μαθητολόγιο της Φιλαρμονικής αριθμεί αυτή τη στιγμή πλέον των εβδομήντα πέντε παιδιών ώστε συν το χρόνο να δημιουργηθεί και μια εφεδρική δεύτερη μπάντα. Μελλοντικός στόχος του Μουσικού Συλλόγου είναι να οργανωθεί το καλοκαίρι στη πλατεία μια συναυλία από φιλαρμονικές (και από άλλα μέρη) για ένα εορταστικό απόγευμα.

Ο Μουσικός Σύλλογος για να επιτυγχάνει όλες αυτές τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματα που αναφέρονται, αντιμετωπίζει πολλά μικρά και μεγάλα οικονομικά βάρη (μισθοί δασκάλων, έξοδα διαμονής, διατροφής και διακίνησης δασκάλων, ενοίκιο αίθουσας, φωτισμός, τηλέφωνο, καθαριότητα, βιβλία, γραφική ύλη κ.λ.π.). Τα οποία δεν θα ήταν δυνατόν να αντιμετωπίσει από μόνος του εάν δεν υπήρχαν οι Ανδριώτες χορηγοί και δωρητές που με ζήλο και απόλυτη ανιδιοτέλεια στηρίζουν και ενισχύουν τα οικονομικά του συλλόγου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΥ (ΜΟΥ.Σ.Α) θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 καλοκαιρινή συναυλία με θέμα «Μουσική από τον Ελληνικό Κινηματογράφο».

0 thoughts on “Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.