Οι Δραμαμίνη μας το λένε, «Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς»

No Rating

Το πολύπλευρο συγκρότημα των Δραμαμίνη δραστηριοποιείται ξανά με μία καινούρια δισκογραφική πρόταση. Διαθέτοντας μία επιτυχημένη πορεία σε ποικίλα πεδία με κοινή συνισταμένη τη δημιουργικότητα και με τα δύο τελευταία τους singles, «Ο Κομήτης Του Χάλεϋ» και «Όσο Γυρίζει Η Γη», να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, οι Δραμαμίνη απευθύνουν προσκλητήριο για να μας ξεναγήσουν σε έναν μουσικό κόσμο που είναι ολοκληρωτικά χτισμένος από το εναλλακτικό και απόλυτα προσωπικό ύφος τους. «Όλα έγιναν για να ‘ρθεις εσύ» Το καινούριο τραγούδι των Δραμαμίνη με τίτλο «Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς» ξεκινά αβίαστα την περιήγηση του στις προτιμήσεις και εσείς καλείστε να το ανακαλύψετε και να έρθετε σε μία βαθύτερη επαφή μαζί του. Σε στίχους του Γιάννη Μιχαηλίδη και σύνθεση των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη, των δύο κεντρικών προσώπων του σχήματος, το «Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς» εισβάλλει σαν μία φωτεινή ακτίνα από ένα μικρό άνοιγμα για να προσφέρει στιγμές ζεστασιάς και να σπάσει σε θραύσματα τη μοναξιά.
Οι Δραμαμίνη οπτικοποίησαν το νέο single της διαδρομής τους στηριζόμενοι αποκλειστικά στην πολυσύνθετη καλλιτεχνική ροπή τους. Συγκεκριμένα, τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν αυτοπροσώπως ο Γιάννης και ο Χάρης Μιχαηλίδης και η έκβαση είναι εξαιρετική. Εάν πρόκειται να αποτυπωθεί μία φράση από το «Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς», αυτή είναι αν μη τι άλλο η ακόλουθη: «Τα λάθη μου ήταν τόσο σωστά / Που με φέρανε σε σένα μπροστά», ερμηνεύουν εύστοχα οι Δραμαμίνη για να τονίσουν ότι τα λάθη δεν πρέπει να μας ακινητοποιούν, αλλά να αποτελεί πρόκληση το πώς θα ευδοκιμήσουν σε θετική εξέλιξη.

hit-channel.com

0 thoughts on “Οι Δραμαμίνη μας το λένε, «Όταν Δίπλα Μου Δεν Ήταν Κανείς»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.