Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

H μούσα του Αλμοδόβαρ Luz Casal για μια βραδιά στο Ηρώδειο.

No Rating

Η χαρισματική Ισπανίδα τραγουδίστρια Luz Casal έρχεται το φθινόπωρο στην Αθήνα για να τραγουδήσει στο Ηρώδειο. Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, έχει σχεδιαστεί ειδικά για το ελληνικό κοινό ενώ την ερμηνεύτρια θα συνοδεύει μια εντυπωσιακή ορχήστρα σολιστών. Οι θαυμαστές της Casal θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν να τραγουδάει με την μοναδική φωνή της τα πασίγνωστα «Piensa en mi» και «Un año de amor» από την περίφημη ταινία «Ψηλά Τακούνια» που την έκαναν διάσημη διεθνώς, καθώς επίσης και επιτυχίες όπως το «Historia de un amor» και το «18 años».

Luz Casal

Η Luz Casal θα ερμηνεύσει επίσης δημοφιλείς ροκ μπαλάντες και τραγούδια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μιας άλλης μεγάλης ντίβας, της Dalida και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό νέα κομμάτια από το τελευταίο της cd «Que Corra El Aire».

Ηρώδειο, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 21:00.

Πηγή: www.lifo.gr

0 thoughts on “H μούσα του Αλμοδόβαρ Luz Casal για μια βραδιά στο Ηρώδειο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.