Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης. Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού. ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
Γιάννης Χαρούλης & Λευτέρης Πασσιάς μας τραγουδούν “Γεια σου παρέα!” Γιάννης Χαρούλης & Λευτέρης Πασσιάς μας τραγουδούν “Γεια σου παρέα!”
Γιάννης Χαρούλης & Λευτέρης Πασσιάς μας τραγουδούν “Γεια σου παρέα!”
11° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 26 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2025 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου 11° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 26 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2025 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
11° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 26 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2025 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου

Νίκος Μακρόπουλος “Σαν Να Είσαι Εδώ” καινούριο single.

No Rating

Το νέο single «Σαν Να Είσαι Εδώ» συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του Νίκου Μακρόπουλου και φέρει την υπογραφή του Γιάννη Φρασέρη στη μουσική και του Γρηγόρη Βαξαβανέλη στους στίχους, που τυγχάνει να είναι και οι δημιουργοί της μεγάλης επιτυχίας του «Πού Και Πού».

Ο ήχος φρέσκος και ο ρυθμός ανεβάζει τη διάθεση.

Ο καινούριος δίσκος του Νίκου Μακρόπουλου έχει τον τίτλο «Τι Να Το Κάνω» και 13 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο επιτυχίες «Ζήτησέ Μου» και «Ζω Αλλιώτικα».

Το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν μοναδικό και πρωτοποριακό, καθώς το booklet του έχει εκδοθεί σε 3D. Είναι ένα CD που το δημιουργικό του (artwork) έχει τρισδιάστατη μορφή εικόνων με δύο μόνο χρώματα, το μπλε και το κόκκινο.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονταν τα ειδικά γυαλιά 3D με τις δύο διαφορετικού χρώματος μεμβράνες που σε οδηγούν στο να βλέπεις δύο εναλλασσόμενες εικόνες ανάλογα με το ποιο χρώμα έχεις επιλέξει. Αυτό φυσικά αφορά τόσο το εξώφυλλο όσο και τις εσωτερικές φωτογραφίες του ενθέτου.

hit-channel.com

0 thoughts on “Νίκος Μακρόπουλος “Σαν Να Είσαι Εδώ” καινούριο single.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.