Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου. Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία

Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.

No Rating

Το κομμάτι «Shh» και τον Theo Evan επέλεξε να στείλει η Κύπρος  στην Eurovision.  Το μουσικό κομμάτι το υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Lasse Nymann, Linda Dale, Elke Tiel και Elsie Bay.
Κυκλοφόρησε το τραγούδι «Shh», με το οποίο ο Theo Evan θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision στη Βασιλεία της Ελβετίας.Το κομμάτι υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Lasse Nymann, Linda Dale, Elke Tiel και Elsie Bay. Ο Borja Rueda θα είναι ο χορογράφος της συμμετοχής με τους Sam Vazquez, Diego Rey, Guillem Carreno, and Rafa Soto να συνοδεύουν τον Theo Evan επί σκηνής.

 

Ποιος είναι ο Theo Evan

Ο  εικοσιεπτάχρονος Ευάγγελος Θεοδώρου, ευρέως γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Theo Evan, είναι Ελληνοκύπριος τραγουδιστής-τραγουδοποιός, χορευτής και ηθοποιός. Έχει προγραμματιστεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Γεννημένος στη Λευκωσία από ελληνοκυπριακή οικογένεια, πέρασε τα νιάτα του σε χορευτικά, τραγουδώντας στη χορωδία του σχολείου του. Είναι τραγουδιστής και χορευτής από την ηλικία των επτά ετών και άρχισε να γράφει τραγούδια στην εφηβεία του. Ο Evan έπαιξε επίσης σε μια μεγάλη ποικιλία θεατρικών παραγωγών και σόου ταλέντων σε όλη την Κύπρο, κερδίζοντας συχνά βραβεία και διακρίσεις για τις προσπάθειές του.

 

Μετά την αποφοίτησή του από το The English School στη Λευκωσία, ο Evan μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει μουσική και ερμηνεία στο Μουσικό Κολέγιο Μπέρκλι στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, από το οποίο αργότερα αποφοίτησε με άριστα. Από τότε, έχει προσκληθεί ξανά ως επίτιμος προσκεκλημένος στην τελετή αποφοίτησης του πανεπιστημίου σε τρεις περιπτώσεις, μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως η Μίσι Έλιοτ, ο Φαρέλ Γουίλιαμς, ο Τζον Λέτζεντ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.
Το 2021, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του σινγκλ “The Wall”. Ο Evan έκανε επίσης μια εμφάνιση στη δεύτερη σεζόν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Euphoria.
Μετά από μια σύντομη παραμονή στο Λος Άντζελες, επέστρεψε στη γενέτειρά του για να συνεχίσει τη μουσική του καριέρα.

 

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2024, ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025 στη στη Βασιλεία της Ελβετίας. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 2017 που η Κύπρος εκπροσωπείται από Κύπριο πολίτη.

Καλή επιτυχία Αγαπημένη μας Κύπρος.

0 thoughts on “Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.