Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συμμετάσχει στο «Surviror».

No Rating

Το «Surviror» δε χρειάζεται συστάσεις.  Δώδεκα άτομα με δημόσια προβολή λόγω του επαγγέλματός τους, οι «διάσημοι» και άλλα δώδεκα άτομα από την καθημερινότητα, οι «μαχητές», δοκιμάζουν τις αντοχές και τα άκρα τους υπό αντίξοες συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομινίκο, με φόντο το μεγάλο νικητή.
Το reality επιβίωσης διαθέτει και καλλιτεχνικό στοιχείο, αφού μεταξύ των συμμετεχόντων είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Bo.
Αποκομμένοι από την τεχνολογία και την επικοινωνία με την Ελλάδα, οι παίχτες που συνεχίζουν θα κληθούν να περάσουν την περίοδο του Πάσχα μακριά από τα οικεία τους πρόσωπα.
Παρ’ όλα αυτά, η παραγωγή του «Surviror» θα φροντίσει να τους προσφέρει μία παραδοσιακή πασχαλινή γιορτή με όλα τα καθιερωμένα εδέσματα και την κατάλληλη μουσική συνοδεία.
Καθ’ ύλην αρμόδιος για τη διασκέδαση των παιχτών θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι – αστραπή έως τη Δομινικανή Δημοκρατία για να παραστεί στο «Surviror» στο ρόλο που τον γνωρίζουμε και να δώσει το στίγμα του τραγουδώντας τις προσωπικές επιτυχίες του.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανιστεί στο «Surviror» και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «The X Factor 2» που θα προβληθεί μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα.
Το εορταστικό επεισόδιο του «Surviror» με τη συμμετοχή του Γιώργου Μαζωνάκη θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου.

hit-channel.com

0 thoughts on “Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συμμετάσχει στο «Surviror».”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *