Jethro Tull έρχονται στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου για rock συναυλία Jethro Tull έρχονται στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου για rock συναυλία
Jethro Tull έρχονται στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου για rock συναυλία
Γιώργος Αλκαίος “Τότε” Έρχεται νέο τραγούδι. Γιώργος Αλκαίος “Τότε” Έρχεται νέο τραγούδι.
Γιώργος Αλκαίος “Τότε” Έρχεται νέο τραγούδι.
Κώστας Μακεδόνας ❝ Παλιά Φωτογραφία ❞ Νέο τραγούδι και videoClip Κώστας Μακεδόνας ❝ Παλιά Φωτογραφία ❞ Νέο τραγούδι και videoClip
Κώστας Μακεδόνας ❝ Παλιά Φωτογραφία ❞ Νέο τραγούδι και videoClip
Eurovision Ελληνικός τελικός Η υπέροχη φωνή της Κλαυδία νίκησε, με το Αστερομάτα. Eurovision Ελληνικός τελικός Η υπέροχη φωνή της Κλαυδία νίκησε, με το Αστερομάτα.
Eurovision Ελληνικός τελικός Η υπέροχη φωνή της Κλαυδία νίκησε, με το Αστερομάτα.
Marianne Faithfull, έφυγε η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός. Marianne Faithfull, έφυγε η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός.
Marianne Faithfull, έφυγε η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλές Εορτές με το Καλό η νέα Χρονιά 2025. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλές Εορτές με το Καλό η νέα Χρονιά 2025.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλές Εορτές με το Καλό η νέα Χρονιά 2025.
Ηλίας Μπόγδανος ξανά-σερβίρει το “Λιωμένο Παγωτό” από τα Ξύλινα σπαθιά. Ηλίας Μπόγδανος ξανά-σερβίρει το “Λιωμένο Παγωτό” από τα Ξύλινα σπαθιά.
Ηλίας Μπόγδανος ξανά-σερβίρει το “Λιωμένο Παγωτό” από τα Ξύλινα σπαθιά.
Δήμος Αναστασιάδης “Περνάμε Καλά” Νέο Τραγούδι & Music Video Δήμος Αναστασιάδης “Περνάμε Καλά” Νέο Τραγούδι & Music Video
Δήμος Αναστασιάδης “Περνάμε Καλά” Νέο Τραγούδι & Music Video
Γιώργος Παπαστεφάνου 60 χρόνια Τραγούδια. Γιώργος Παπαστεφάνου 60 χρόνια Τραγούδια.
Γιώργος Παπαστεφάνου 60 χρόνια Τραγούδια.
MΕΛΙSSES “Μοναχική Καρδιά” Νέο Τραγούδι & Music Video MΕΛΙSSES “Μοναχική Καρδιά” Νέο Τραγούδι & Music Video
MΕΛΙSSES “Μοναχική Καρδιά” Νέο Τραγούδι & Music Video

Νίκος Μακρόπουλος “Τα Έχω Όλα” νέο single και videoClip

No Rating

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μπαλάντα που χρωματίζει μοναδικά με την ξεχωριστή χροιά της φωνής του ο γνωστός τραγουδιστής. Μία μπαλάντα με τρυφερή μελωδία και μελαγχολικούς στίχους, η οποία περιγράφει το μέγεθος του δυσαναπλήρωτου κενού στην καρδιά ενός ερωτευμένου που τα έχει όλα, εκτός από τον άνθρωπο που αγαπάει.

«Τα έχω όλα… Μα όχι εσένα που είσαι τ’ άλλο μου μισό και τ’ ανταλλάσσω ένα – ένα για τα δικά σου σ’ αγαπώ. Τα έχω όλα… Μα όχι εσένα που επιλέγεις, να κρυφτείς. Υπάρχω, ζω μ’ απωθημένα και λόγια ανείπωτα. Δεν έχω τίποτα, αφού δεν έχω εσένα…», τραγουδά χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

Τη μουσική στο single «Τα Έχω Όλα» υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός Ηλίας Καμπακάκης και οι στίχοι ανήκουν στην εξαιρετική Ελένη Γιαννατσούλια.

Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Ανδρέας Γιατράκος και τη μίξη και το mastering έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής.

Το τραγούδι «Τα Έχω Όλα» αποκτά εικόνα με ένα video clip που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδάκου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ολοκληρώνει σύντομα τις εμφανίσεις του στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στο «Stage Live», στη σκηνή του οποίου ενώνει δυνάμεις με την Έλλη Κοκκίνου και τον Βασίλη Δήμα, για να επανέλθει στη συνέχεια στη νυχτερινή Αθήνα.

hit-channel.com

0 thoughts on “Νίκος Μακρόπουλος “Τα Έχω Όλα” νέο single και videoClip”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.