Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» νέο άλμπουμ με «Αγάπη Δεμένη»

No Rating

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συστήνει το πρώτο άκουσμα από τη νέα και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της που τιτλοφορείται «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες».

Δυόμιση χρόνια μετά το δίσκο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», όπου συνεργάστηκε αποκλειστικά με το συνθέτη Μίνω Μάτσα και τη στιχουργό Ελένη Φωτάκη, η αγαπημένη ερμηνεύτρια επανέρχεται με ένα πολυσυλλεκτικό υλικό.

Το «Αγάπη Δεμένη» είναι το τραγούδι που κλείνει το νέο άλμπουμ της Ελεονώρας Ζουγανέλη, αλλά κι εκείνο που αρχίζει πρώτο να ξετυλίγει το κουβάρι του «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες», μετά βέβαια τη μεγάλη επιτυχία «Δεύτερα Κλειδιά» που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα και αγαπήθηκε όσο λίγα τραγούδια της Ελεωνόρας.

Η «Αγάπη Δεμένη» είναι μία από τις δώδεκα διαφορετικές ιστορίες που θα διηγηθεί Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο νέο δισκογραφικό της εγχείρημα για να τις ακούμε και να μας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή και περίσταση της καθημερινότητας.

Το τραγούδι έχει και αυτό με τη σειρά του τη δική του ξεχωριστή ιστορία που περιγράφει πώς βρέθηκε στο «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» την ύστατη στιγμή, όταν ο δίσκος είχε ολοκληρωθεί.

Τη μουσική και τους στίχους στην «Αγάπη Δεμένη» υπογράφει με το περίσσιο ταλέντο του ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Το νέο άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» της Ελεονώρας Ζουγανέλη κυκλοφορεί.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλάει αυτοπροσώπως για το τραγούδι και εξηγεί το λόγο για τον οποίο το επέλεξε.

«Το τραγούδι “Αγάπη Δεμένη”, δεν ήταν μόνο ένα τραγούδι που έκλεισε το δίσκο… αλλά ένα τραγούδι που μπήκε ενώ ο δίσκος είχε ήδη κλείσει. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ενώ η “πόρτα” του δίσκου, είχε κλείσει, ξανάνοιξε για να μπει αυτό το τραγούδι!

Είναι ένα τραγούδι του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, με το οποίο ταυτίστηκα και μου άρεσε πολύ. Ένα τραγούδι που περιγράφει τη ζωή των ανθρώπων με ένα λιτό τρόπο και που με συγκίνησε τόσο, που θέλησα να βρω χώρο και χρόνο να το συμπεριλάβω στο δίσκο.

hit-channel.com

0 thoughts on “Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» νέο άλμπουμ με «Αγάπη Δεμένη»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *