Πάνος Καλίδης & Libra G “Δηλητήριο” νέο τραγούδι, σε λίγες μέρες, Πάνος Καλίδης & Libra G “Δηλητήριο” νέο τραγούδι, σε λίγες μέρες,
Πάνος Καλίδης & Libra G “Δηλητήριο” νέο τραγούδι, σε λίγες μέρες,
Παυλίνα Βουλγαράκη η νέα της “Σφαίρα” είναι στον αέρα. Παυλίνα Βουλγαράκη η νέα της “Σφαίρα” είναι στον αέρα.
Παυλίνα Βουλγαράκη η νέα της “Σφαίρα” είναι στον αέρα.
Πάνος Κιάμος και “Μια Μικρή Ζημιά” μας κάνουν νέο Τραγούδι Πάνος Κιάμος και “Μια Μικρή Ζημιά” μας κάνουν νέο Τραγούδι
Πάνος Κιάμος και “Μια Μικρή Ζημιά” μας κάνουν νέο Τραγούδι
Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το νέο της τραγούδι “Ιουλία” Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το νέο της τραγούδι “Ιουλία”
Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το νέο της τραγούδι “Ιουλία”
Γιώργος Σαμπάνης “Άλλη Μια Αγάπη” άστεγος στο νέο του video clip Γιώργος Σαμπάνης “Άλλη Μια Αγάπη” άστεγος στο νέο του video clip
Γιώργος Σαμπάνης “Άλλη Μια Αγάπη” άστεγος στο νέο του video clip
Η Χάρις Αλεξίου ambassador της παγκόσμιας καμπάνιας, σε δημοφιλής Πλατφόρμα μουσικής. Η Χάρις Αλεξίου ambassador της παγκόσμιας καμπάνιας, σε δημοφιλής Πλατφόρμα μουσικής.
Η Χάρις Αλεξίου ambassador της παγκόσμιας καμπάνιας, σε δημοφιλής Πλατφόρμα μουσικής.
2024 Καλή Χρονιά, σε όλους με τις ευχές μας. Χρόνια Πολλά. 2024 Καλή Χρονιά, σε όλους με τις ευχές μας. Χρόνια Πολλά.
2024 Καλή Χρονιά, σε όλους με τις ευχές μας. Χρόνια Πολλά.
Cyprien Katsaris, παγκοσμίου φήμης πιανίστας και συνθέτης έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής. Cyprien Katsaris, παγκοσμίου φήμης πιανίστας και συνθέτης έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής.
Cyprien Katsaris, παγκοσμίου φήμης πιανίστας και συνθέτης έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής.
Έφυγε απο κοντά μας ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών. Έφυγε απο κοντά μας ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών.
Έφυγε απο κοντά μας ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών.
Γιώργος Τόλιος ο ντράμερ από τους «Τρύπες» δεν είναι πια μαζί μας. Γιώργος Τόλιος ο ντράμερ από τους «Τρύπες» δεν είναι πια μαζί μας.
Γιώργος Τόλιος ο ντράμερ από τους «Τρύπες» δεν είναι πια μαζί μας.

The Killers και το “Pressure Machine” να είναι το νέο τους άλμπουμ.

No Rating

Οι The Killers παρουσιάζουν το έβδομο studio album τους, με τίτλο «Pressure Machine», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την πόλη στην οποία μεγάλωσε ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, Brandon Flowers.
Το συγκρότημα έχει φροντίσει την παραγωγή του άλμπουμ μαζί με τους Shawn Everett και Jonathan Rado (από Foxygen) με τους οποίους συνεργάστηκαν στο άλμπουμ «Imploding The Mirage» που κυκλοφόρησε πέρυσι.
Όταν η πανδημία του COVID-19 διέκοψε την παγκόσμια περιοδεία για το μαγευτικό άλμπουμ «Imploding The Mirage», «όλα έφτασαν σε αυτό το τέλμα», λέει ο frontman Brandon Flowers.
«Και ήταν η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που ήμουν αντιμέτωπος με τη σιωπή. Και από αυτή τη σιωπή, αυτός ο δίσκος άρχισε να ανθίζει, γεμάτος με τραγούδια που διαφορετικά θα ήταν πολύ ήσυχα και θα πνίγονταν από τον θόρυβο των τυπικών δίσκων των The Killers», εξηγεί.
Πράγματι, για πρώτη φορά από το 2004, σταμάτησε τόσο η αδυσώπητη δυναμική όσο και η πίεση της παρουσίας σε μια παγκοσμίως γνωστή μπάντα που ταρακουνάει τα γήπεδα.
Το «Pressure Machine» είναι μια ματιά στις καθημερινές πραγματικότητες μιας μικρής αμερικανικής πόλης με λιτή και άγρια ομορφιά, αλλά και το πιο συγκρατημένο και ηχηρό άλμπουμ των The Killers.
Ένα άλμπουμ με γνώμονα τη μελέτη των χαρακτήρων, το «Pressure Machine» ζει στην πατρίδα του Brandon Flowers, το Nephi της Γιούτα, μια μικρή κοινότητα 5.300 ατόμων με ένα εργοστάσιο καουτσούκ, χωράφια με σιτάρι, χωρίς φανάρια.
Το Nephi είναι ο τόπος που ο Flowers πέρασε τα χρόνια της ζωής του που τον διαμόρφωσαν (10 – 16 ετών), για το οποίο λέει «αν δεν υπήρχε πρόοδος στην αυτοκινητοβιομηχανία, το Nephi στη δεκαετία του ‘90 θα μπορούσε να ήταν η δεκαετία του 1950».
Τα τραγούδια του άλμπουμ βασίζονται στις αναμνήσεις και τις ιστορίες των ανθρώπων που τον επηρέασαν καθώς μεγάλωνε, διασκορπισμένες με σχόλια από τους σημερινούς ντόπιους του Nephi για την πόλη τους.
«Συζητούσαμε ότι ο Brandon μετακόμισε στον Nephi ως παιδί και κόλλησε στη μέση του πουθενά. Και κατά τη διάρκεια του COVID-19, άρχισε να φαίνεται ότι ήμασταν όλοι στη μέση του πουθενά», λέει ο ντράμερ του συγκροτήματος, Ronnie Vannucci Jr.
Ο Brandon Flowers σχολιάζει: «Ανακάλυψα αυτή τη θλίψη που δεν είχα αντιμετωπίσει. Πολλές αναμνήσεις της εποχής μου στο Nephi είναι στοργικές. Αλλά αυτές που συνδέονται με το φόβο ή με μεγάλη θλίψη ήταν συναισθηματικά φορτισμένες. Έχω πλέον μεγαλύτερη κατανόηση από ό,τι όταν ξεκινήσαμε το συγκρότημα και ελπίζω ότι κατάφερα να αντικατοπτρίσω σε αυτές τις ιστορίες και αυτές τις ζωές σε αυτήν τη μικρή πόλη στην οποία μεγάλωσα».
Το αποτέλεσμα είναι ένα άλμπουμ που περιγράφει τη ζωή στο νοτιοδυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών από πληθώρα οπτικών γωνιών.
Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Brandon Flowers είχε ολοκληρωμένους στίχους πριν βρει τη μουσική. Καθώς γνωρίζει πώς να κατοικεί μέσα σε διαφορετικούς χαρακτήρες στα τραγούδια των The Killers, στο «Pressure Machine» μπαίνει στα παπούτσια των ανθρώπων που παρακολουθούσε καθώς ξεδιπλωνόταν ως έφηβος.
Το άλμπουμ υφαίνει τα νήματα των στίχων του Flowers από όλη την καριέρα του σε ένα τέλειο σύνολο με αποκορύφωμα το πιο κομψό άλμπουμ που έχουν φτιάξει ποτέ οι The Killers.
Μέσω των χαρακτήρων του και του τίτλου του, το άλμπουμ αντιμετωπίζει την ασυγκράτητη πίεση του «αμερικανικού ονείρου» και τη θρησκευτική απογοήτευση. Ένα άλμπουμ γεννημένο αισιόδοξο, όπου στιγμές ομορφιάς αναπόφευκτα λάμπουν μέσα από τη θλίψη των τραγουδιών για τη θεραπευτική άφιξη του καλοκαιριού, την πρώτη σοδειά σανού και το γλυκό ουρανό.
Οι ιστορίες του «Pressure Machine» περιγράφουν τις προσωπικές μάχες της πραγματικής ζωής, τις τοπικές τραγωδίες και την επιδημία των οπιοειδών που έπληξε την πατρίδα του Brandon Flowers, καθώς και κάθε πατρίδα στην Αμερική.
O frontman των The Killers τραγουδά για τις επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι, για το καλύτερο ή και για το χειρότερο, και για τις συνέπειες αυτών των επιλογών, αλλά και για αυτούς που έχουν μείνει πίσω και αυτούς που δεν μπορούν να ξεχαστούν.
Τη φωτογραφία για το εξώφυλλο του άλμπουμ «Pressure Machine» τράβηξε ο φωτογράφος Wes Johnson σε έναν αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από το Nephi, σταματώντας στην άκρη του δρόμου δίπλα σε μια τοπική Βαπτιστική εκκλησία που τον ενέπνευσε.

Ο Johnson τράβηξε δεκάδες φωτογραφίες από την απίστευτη πόλη του Brandon Flowers στις αρχές του 2021, πολλές από τις οποίες περιέρχονται στη συσκευασία της φυσικής έκδοσης του άλμπουμ.


hit-channel.com

0 thoughts on “The Killers και το “Pressure Machine” να είναι το νέο τους άλμπουμ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.