ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Σάκης Ρουβάς “Καλημέρα” νέο video Clip

No Rating

Το καινούργιο τραγούδι του Σάκη κάνει όλο και πιο έντονη παρουσία του στα ραδιόφωνα κάθε ημέρα που περνά.

Ο ήχος του καλοκαιρινός, ταξιδεύει σε καταγάλανα νερά. Ένα τραγούδι μελωδικό και με φρεσκάδα, τους ανομολόγητους και κρυφούς έρωτες, όπου ο Σάκης Ρουβάς επιβεβαιώνει την ικανότητα του να γοητεύει με χαρακτηριστική ευκολία.

Τους στίχους και τη μουσική στο «Καλημέρα» υπογράφει η ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα των Arcade, την οποία συγκροτούν ο Diveno, ο Παύλος Μανώλης, ο Gabriel Russel και ο Αναστάσιος Ράμμος.

Το εξαιρετικό video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας με την κινηματογραφική αντίληψη και την υψηλή αισθητική που τον χαρακτηρίζει, επιλέγοντας πλήθος αλληγορικών συμβολισμών.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην ονειρική Ίο και στις οθόνες μας ξετυλίγονται όλες οι ομορφιές του νησιού, από την ανατολή του ήλιου έως το επιβλητικό ηλιοβασίλεμα.

Το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ο φωτεινός ελληνικός ήλιος και η ακτινοβολία του γοητευτικού Σάκη Ρουβά συνθέτουν ένα απαράμιλλο αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού γίνονται και τη μετατρέπουν στο σκηνικό κάθε καλοκαιρινού έρωτα.

hit-channel.com

0 thoughts on “Σάκης Ρουβάς “Καλημέρα” νέο video Clip”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.