Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης. Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού. ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.

Miles Kane νέο Άλμπουμ “Change The Show”

No Rating

To νέο άλμπουμ του Miles Kane, “Change The Show” μόλις κυκλοφόρησε και μαζί με αυτό και το video clip για το ομώνυμο single.

Το single “Change the Show” – επηρεασμένο από την εποχή του “Diamond Dogs” του David Bowie – γράφτηκε από τον Miles Kane ένα πρωινό που έβλεπε ειδήσεις στον καναπέ. «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά υπάρχει τόση αδικία αυτό τον καιρό. Τόσα άσχημα νέα και αρνητικότητα. Ήμουν θυμωμένος και εκείνο το συναίσθημα θέλησα να αποτυπώσω» λέει ο Miles Kane.

To “Change The Show” είναι μια χαρούμενη μουσική διαδρομή από την αρχή ως το τέλος του. Είναι ένα άλμπουμ που αντιπροσωπεύει απόλυτα τον Miles Kane: γοητευτικά αυθεντικό και δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην pop μουσική σήμερα.

«Αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε μέσα από μια έντονη περίοδο αυτοστοχασμού, έχοντας όλο αυτό τον απροσδόκητο χρόνο στα χέρια μου», είπε ο Miles για τους τελευταίους 18 μήνες. «Έγραψα τραγούδια για τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, τις ονειροπολήσεις, τους αληθινούς φίλους και τα βαθιά συναισθήματα. Έμαθα να αφήνω το μέλλον να ξεδιπλωθεί από μόνο του, ενώ παραμένω πιστός στον εαυτό μου και αυτό με οδήγησε σε αυτό που για μένα είναι ένα πραγματικά ανεβαστικό άλμπουμ!».

Ένα άλμπουμ που νέοι και παλιοί fans περιμένανε πολύ καιρό. Χωρίς να λείπουν οι επιρροές από την κλασσική και glam ροκ μουσική, όπως και στους προηγούμενους δίσκους του που λάτρεψε το κοινό, σε αυτό το άλμπουμ επικεντρώνεται περισσότερο στην soul, την R&B των 50’s και στη Motown.

0 thoughts on “Miles Kane νέο Άλμπουμ “Change The Show””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.