Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

Νεκρός σε τροχαίο ο Βρετανός ράπερ Blaine Cameron Johnson, ή αλλιώς Cadet.

No Rating

O γνωστός στη Βρετανία ράπερ Cadet σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πηγαίνοντας σε μια συναυλία στο Στράτφορντσαιρ και ενώ ήταν επιβάτης σε ταξί.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσω του επίσημου λογαριασμού του ράπερ στο Instagram. «Η οικογένεια του Blaine Cameron Johnson, αλλιώς γνωστού και ως Cadet (Underrated Legend) θα θέλαμε να μοιραστούμε το θλιβερό νέο πως τις πρωινές ώρες της 9ης Φεβρουαρίου πέθανε ενώ επέβαινε σε ταξί, πηγαίνοντας σε συναυλία. Αυτή τη στιγμή εμείς, η οικογένειά του, εκτιμούμε την ανυπομονησία σας και θα μοιραστούμε μαζί σας οποιαδήποτε πληροφορία, όταν και όπως μπορούμε. Ευχαριστούμε προκαταβολικά προκαταβολικά για τη συμπαράστασή σας», αναφέρει το μήνυμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη www.ipluga.com (@iplugacom) στις

Οι οδηγοί των δύο οχημάτων, ο 36χρονος ταξιτζής και ένας 22χρονος μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Stoke με σοβαρά τραύματα, ενώ τρεις επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.
documentonews.gr

0 thoughts on “Νεκρός σε τροχαίο ο Βρετανός ράπερ Blaine Cameron Johnson, ή αλλιώς Cadet.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.