Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα” Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε” Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Ελεονόρα Μανόνα  παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Pan Pan &  Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια. Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην  Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της. Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Μάριος Φραγκούλης “Γαλάζια Λίμνη” το νέο CD Αλπμουμ.

No Rating

«Γαλάζια Λίμνη» ονομάζεται το νέο CD του Μάριου Φραγκούλη που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. Ένας καθαρά ελληνικός δίσκος με 11 τραγούδια σε ενορχηστρώσεις του Πέτρου Κλαμπάνη.

Μια καλλιτεχνική συνάντηση με ουσία, αλήθεια και δημιουργικό οίστρο. Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Μάριος Φραγκούλης, για πρώτη φορά συνομιλητές – συν δημιουργοί για το διαχρονικό καλό τραγούδι, από όπου και αν έχει τις καταβολές του.

Συνοδοιπόροι σε αυτή τη προσπάθεια, ο εξαίρετος Άρης Δαβαράκης στιχουργός – μουσικός παραγωγός και δημοσιογράφος με υψηλή αισθητική και κοινωνική ευαισθησία, ο Σταμάτης Κραουνάκης με το υπέροχο τραγούδι του «Πετάω» που ο Μάριος Φραγκούλης αγάπησε από την ταινία «Πεθαίνοντας στην Αθήνα» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, η Δάφνη Αλεξανδρή και η Καίτη Παναγιωτοπούλου νεότερες δημιουργοί με ταλέντο και όραμα.

Στην έκδοση αυτή, συμπεριλαμβάνεται και μια διασκευή ενός τραγουδιού των Madrugada, το «Έρωτας Γυμνός», ένα τραγούδι που έγραψε η Luz Casal με τον Μagnifico και το οποίο απέδωσε η Λίνα Νικολακοπούλου στα ελληνικά.

«Έγραψα τα τραγούδια πάνω στις μελωδίες που συνέθεσε ο Μάριος Φραγκούλης με τόλμη και θάρρος», λέει η Λίνα Νικολακοπούλου.

Σε αυτές τις δύσκολες από κάθε άποψη εποχές σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτά τα τραγούδια έρχονται να τονίσουν ότι η αγάπη και ο έρωτας αντέχουν και μπορούν να στηρίζουν το συλλογικό αίσθημα.

hit-channel.com

0 thoughts on “Μάριος Φραγκούλης “Γαλάζια Λίμνη” το νέο CD Αλπμουμ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.