Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα” Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε” Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Ελεονόρα Μανόνα  παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Pan Pan &  Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια. Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην  Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της. Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Οι StarWound ανακοινώνουν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία

No Rating

Οι StarWound πριν από ενάμιση χρόνο με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Miles to Walk” προσδιορίστηκαν με τον “rock cabaret” ήχο τους. Το κομμάτι που ξεχώρισε από την πρώτη τους δουλειά ήταν το “Buy Me”. Η ιστορία του αστέγου Raymond Ray (The Day of Raymond Ray) έφερε τους StarWound στις νικήτριες μπάντες του Your band της ΕΡΤ, τον Ιούνιο του 2016.

Μετά την συμμετοχή τους στο 38ο River Party στο Νεστόριο τον Αύγουστο του 2016 και μία σεζόν γεμάτη επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα και σε πόλεις της επαρχίας, οι Star Wound ετοιμάζονται για την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία με τον τίτλο: “The Benelux Tour”.   Από τις 3 έως τις 10 Μαρτίου, θα εμφανιστούν σε κάποιους από τους πιο ιστορικούς  χώρους των Κάτω Χωρών, καθώς και στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ του Λουξεμβούργου!

Η περιοδεία περιλαμβάνει τους εξής σταθμούς:   3/3: Λουξεμβούργο, CLAE FESTIVAL 4/3: Ρόττερνταμ, Dizzy Club 6/3: Λουβαίν, De Blauwe Kater 7/3: Βρυξέλλες, Sounds Jazz Club 8/3: Λιέγη, Blues-Sphere Bar 9/3: Αμβέρσα, Cfou   Το τελευταίο τους Αθηναϊκό live, πριν την περιοδεία, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/2 στο Θέατρο Olvio στις 23.00 με ελεύθερη είσοδο.

Περισσότερα για την μπάντα στη σελίδα τους στο facebook εδώ     Web: http://starwoundband.com/ Facebook: https://www.facebook.com/StarwoundBand?fref=ts Ακούστε το Miles to Walk στο Spotify Ακούστε το Miles to Walk στο Bandcamp

musicpaper.gr

0 thoughts on “Οι StarWound ανακοινώνουν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.