Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023 Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023
Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023
Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί  απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say” Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say”
Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say”
Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής» Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο. Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο.
Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο.
Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ. Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ.
Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ.
Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο
Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο
Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro. Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro.
Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro.
Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
Θοδωρής Φέρρης “Άλλη Μια Εμπειρία” Κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 & 29 Ιανουαρίου! Θοδωρής Φέρρης “Άλλη Μια Εμπειρία” Κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 & 29 Ιανουαρίου!
Θοδωρής Φέρρης “Άλλη Μια Εμπειρία” Κυκλοφορεί το νέο του album στις 28 & 29 Ιανουαρίου!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραδίδει το νέο της video «Ως Κι Οι Θάλασσες».

No Rating

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραδίδει το μουσικό video που ολοκληρώνει οπτικά τη νέα επιτυχία «Ως Κι Οι Θάλασσες».
Η καινούρια δισκογραφική δουλειά της ερμηνεύτριας πήρε σάρκα μέσα από την απόλυτα ταιριαστή συνεύρεση με δύο ικανότατους και αξιόλογους δημιουργούς. Ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας και η στιχουργός Ελένη Φωτάκη κλήθηκαν να δώσουν υπόσταση με νότες και στίχους στη διαρκώς ανερχόμενη πορεία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.
Κατασταλαγμένη, όπως και ωριμότερη στην ερμηνεία και στην σκέψη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εκθειάζει δώδεκα ερμηνείες ορόσημο σε ένα άλμπουμ με γενικό τίτλο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε» και με πυξίδα τη φλόγα της δημιουργίας.
Το συνταρακτικό «Κλαίει Ο Άγγελός Μου» έγινε ο προάγγελος του δίσκου, ενώ το «Ως Κι Οι Θάλασσες» ήταν ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίσαμε με την πρώτη ακρόαση του «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε».
Το «Ως Κι Οι Θάλασσες» μετουσιώθηκε σε εικόνα με τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και το μοντάζ των White Room.
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις που έδωσε το «Κόντρα Ντουέτο» με τη Φωτεινή Βελεσιώτου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σκοπεύει να απολαύσει μερικές στιγμές ξεκούρασης και ανανέωσης.

hit-channel.com

 

0 thoughts on “Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραδίδει το νέο της video «Ως Κι Οι Θάλασσες».”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.