Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης. Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού. ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Χωρίς Εξηγήσεις» σε Remix από τους Krazy Baldheadz

No Rating

Κατά μήκος της σταδιοδρομίας της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει γίνει στο έπακρο η προσωποποίηση της ρήσης «στη μουσική δε χωρούν ταμπέλες».
Η rock διάθεση στους δίσκους «Έλα» και «Έξοδος 2». Η γνωριμία με τις συναυλιακές ηχογραφήσεις στο «Είπα Στους Φίλους Μου…». Η επαφή με το έντεχνο στο «Μετακόμιση Τώρα». Το αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη στο «Να Με Θυμάσαι Και Να Μ’ Αγαπάς». Η μίξη έντεχνο-λαϊκών μονοπατιών στο «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε».

Σε κάθε βήμα της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξερευνά, τολμά και εξελίσσεται.
Η συνάθροισή της με τις συνθέσεις του Μίνου Μάτσα και τους στίχους της Ελένης Φωτάκη με αφορμή τη νέα προσωπική δουλειά της, ανέβλυσε δώδεκα τραγούδια με γνήσιο χαρακτήρα και αναγνωρίσιμη προσωπικότητα.
Το «Χωρίς Εξηγήσεις», η τρέχουσα επιτυχία του άλμπουμ «Μ’ Αγαπούσες Κι Άνθιζε», διασχίζει τους μουσικούς ωκεανούς δίχως κανένα δισταγμό.
Το φύσει ανατρεπτικό συγκρότημα των Krazy Baldheads συνέλαβε την ιδέα να ανακινήσει όσα απαρτίζουν ένα ποιοτικό τραγούδι και στην περίπτωση του – κατά βάση λαϊκού – «Χωρίς Εξηγήσεις» να ξεπεράσει κάθε όριο.
Για τους Krazy Baldheads «πειράγματα» σαν και αυτό αποτελούν καθημερινότητα, καθότι «μπλέκουν» διαρκώς τους πιο απροσδόκητους πρωταγωνιστές.
Τη μουσική και τους στίχους εμπνεύστηκε ο Μίνως Μάτσας.

hit-channel.com

0 thoughts on “Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Χωρίς Εξηγήσεις» σε Remix από τους Krazy Baldheadz”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.