Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Pan Pan &  Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια. Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην  Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της. Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Γιώργος Σαμπάνης Νέο τραγούδι “Προς Το Παρόν” Γιώργος Σαμπάνης Νέο τραγούδι “Προς Το Παρόν”
Γιώργος Σαμπάνης Νέο τραγούδι “Προς Το Παρόν”
Oasis Η θρυλική κόκκινη κιθάρα Gibson του Noel Gallagher, πωλείται σε δημοπρασία. Είχε γίνει αιτία να διαλυθεί το συγκρότημα. Oasis Η θρυλική κόκκινη κιθάρα Gibson του Noel Gallagher, πωλείται σε δημοπρασία. Είχε γίνει αιτία να διαλυθεί το συγκρότημα.
Oasis Η θρυλική κόκκινη κιθάρα Gibson του Noel Gallagher, πωλείται σε δημοπρασία. Είχε γίνει αιτία να διαλυθεί το συγκρότημα.
Rolling Stones θα κάνουν την επανέκδοση του “Black And Blue” στις 14 Νοεμβρίου. Rolling Stones θα κάνουν την επανέκδοση του “Black And Blue” στις 14 Νοεμβρίου.
Rolling Stones θα κάνουν την επανέκδοση του “Black And Blue” στις 14 Νοεμβρίου.

Χρήστος Χολίδης “Ποιος Σε Κρατάει” Νέο Τραγούδι. Άκουσε το.

No Rating
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ποιος τον κρατάει; Ο Χρήστος Χολίδης δυναμώνει την ένταση με ολοκαίνουρια επιτυχία.

Συγκαταλέγεται στους γοητευτικούς καλλιτέχνες που έχει προκαλέσει σκιρτήματα στο (γυναικείο) κοινό με τη παρουσία του, όμως έχει κερδίσει την αποδοχή με το πάθος του για τη μουσική, για χάρη της οποίας εγκατέλειψε τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Οι επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει με το πέρασμα των ετών είναι πολλές και συνεχόμενες, αφήνοντας πάντοτε το σημάδι της χαρακτηριστικής φωνής του. Η καινούρια κυκλοφορία του φιλοδοξεί να επεκτείνει την… παράδοση.

Στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του και με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Χρήστος Χολίδης συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μουσικές επιλογές του, επιστρέφοντας πιο δυναμικά από ποτέ.

«Ποιος Σε Κρατάει» είναι ο τίτλος του καινούριου τραγουδιού που συστήνει και η μόνη βεβαιότητα είναι πως τίποτα δε θα το κρατήσει στο δρόμο προς την επιτυχία. Μία δυναμική δημιουργία «“ύμνος” για τους προδομένους και πληγωμένους άντρες από το αναποφάσιστο γυναικείο φύλο», η οποία επισφραγίζεται από την ανάλογη εξαιρετική ερμηνεία του Χρήστου Χολίδη και διαθέτει όλες τις προδιαγραφές να ξεχωρίσει.

Η σύνθεση φέρει τη υπογραφή του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι του Θάνου Παπανικολάου, του διδύμου πίσω από τα «Κακομαθημένο» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός». Τις επόμενες ημέρες θα έρθει στις οθόνες και το video clip του τραγουδιού, σκηνοθετημένο υπό τις οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.

hit-channel.com

0 thoughts on “Χρήστος Χολίδης “Ποιος Σε Κρατάει” Νέο Τραγούδι. Άκουσε το.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.