Κωνσταντίνος Φραντζής  “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι. Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.

Amy Winehouse σε ολόγραμμα, τώρα και σε συναυλίες

No Rating

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, πέθανε σε ηλικία 27 ετών από κατάχρηση ουσιών, στις 23 Ιουλίου 2011.

Αν και η ιδέα ακούγεται σαν ασέβεια στη μνήμη της Amy Winehouse, της οποίας η μουσική και η μορφή χρησιμοποιούνται μετά θάνατον για περιοδεία χωρίς την έγκρισή της, τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ιδρύματος που φέρει το όνομά της, το «Amy Winehouse Foundation», ανέφερε ο πατέρας της, Mitch.

Το ίδρυμα λειτουργεί για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους με δράσεις υποστήριξης, ενημέρωσης και ενθάρρυνσης ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους

Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2019.

«Είναι ένα όνειρο για εμάς», δήλωσε ο Mitch Winehouse. «Το να τη δούμε ξανά, είναι κάτι το ιδιαίτερο που πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί με λέξεις. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και αυτό σημαίνει ότι η κληρονομιά της θα συνεχιστεί με αυτό τον πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο».

Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας θα προβάλλεται στη σκηνή, μπροστά από την μπάντα των μουσικών και όσον αφορά το πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Η κληρονομιά της δε σχετίζεται πια μόνο με τη μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Συνδέεται με τη βοήθεια προς τους νέους ανθρώπους», σχολίασε στο «Reuters» ο Mitch Winehouse.
hit-channel.com

0 thoughts on “Amy Winehouse σε ολόγραμμα, τώρα και σε συναυλίες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.