Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Οι Goin’ Through διασκευάζουν Μάρκο Βαμβακάρη στη Νέα Υόρκη

No Rating

Οι Goin’ Through δίνουν εικόνα στο πιο ιδιαίτερο ίσως κομμάτι του άλμπουμ «20».

Το πολυσύνθετο γκρουπ των Goin’ Through οπτικοποιεί ένα επιπλέον κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ του με γενικό τίτλο «20».

Στο πιο ιδιαίτερο ίσως κομμάτι του δίσκου οι το συγκρότημα με τη συμβολή του DJ Matheos αναβιώνουν με απόλυτα χαρακτηριστικό τρόπο το «Άτακτη» του «πατριάρχη» του ρεμπέτικου τραγουδιού Μάρκου Βαμβακάρη. Οι Goin’ Through μπολιάζουν τους ήχους ρεμπέτικης μουσικής με rap και hip hop στοιχεία.

Στην αυθεντική εκδοχή του «Άτακτη», το οποίο κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1960, η μουσική είναι δημιουργία του Μάρκου Βαμβακάρη και οι στίχοι του Στέλιου Βαμβακάρη. Το τραγούδι ανέλαβαν να προσαρμόσουν στα δεδομένα των Goin’ Through ο Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης και ο Matheos Sprague.

Το video clip γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με σκηνοθέτη τον Πάνο Σατζόγλου συνδυάζοντας εικόνες της μεγαλούπολης με φωτογραφίες του μεγάλου συνθέτη.

hit-channel.com

 

0 thoughts on “Οι Goin’ Through διασκευάζουν Μάρκο Βαμβακάρη στη Νέα Υόρκη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.