Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “

Πυξ Λαξ ετοίμασαν δυο νέα singles.

No Rating

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ για τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας προσφέρουν ένα μουσικό δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους, που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας.

Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων, sold out εμφανίσεων και τη μεγαλύτερο περιοδεία στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια «Τα Καταφέραμε» και «Ένα Γράμμα Μόνο», ενώ επανασυστήνεται ο πρώτος προπομπός της νέας δουλειάς «Απ’ Την Αρχή».

Σε στίχους και μουσική Μπάμπη Στόκα και Φίλιππου Πλιάτσικα αντίστοιχα, τα δύο νέα singles, που θα κυκλοφορήσουν από την Panik Oxygen, συνεχίζουν τη μουσική ιστορία δεκάδων επιτυχιών του θρυλικού γκρουπ.

Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.
hit-channel.com

0 thoughts on “Πυξ Λαξ ετοίμασαν δυο νέα singles.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.