Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου. Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία

Παυλίνα Βουλγαράκη “Έλα Λίγο Πιο Κοντά” Νέο videoClip.

No Rating

Μπορεί ένα μεγάλο κοινό να έχει μάθει να ξεχωρίζει πια τη βελούδινη φωνή της και να την ακολουθεί στα live, όπου και ξεγυμνώνει την προσωπικότητά της, όμως η Παυλίνα Βουλγαράκη δε στέκεται, είναι η αλήθεια, εύκολα μπροστά στο φακό και δε βγαίνει συχνά στην τηλεόραση.

Το νέο video clip για το single «Έλα Λίγο Πιο Κοντά» είναι, λοιπόν, μία πραγματικά σπάνια ευκαιρία να συνδέσουμε την τραγουδοποιό με το εύθραυστο κορίτσι πίσω απ’ αυτήν.

Το video clip του «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», όπως και τα προηγούμενα της Παυλίνας, είναι ένα εικαστικό ποίημα, που μεταφέρει στην οθόνη το συναίσθημα της δημιουργού, αυτή τη φορά με τη βοήθεια και μιας σύγχρονης χορογραφίας.

Μάλιστα τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η Παυλίνα Βουλγαράκη σε συνεργασία με τον Μιχάλη Παπανικολάου.

Το τραγούδι «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», μια instant-classic μπαλάντα, εντυπωσιάζει για τη ζεστή μελωδία και τη νοσταλγική διάθεσή του και ταυτόχρονα μέσα από τους συγκλονιστικούς στίχους, η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκαλύπτει εκείνο το δυναμικό κορίτσι που νόμιζε κάποτε ότι δε σπάει:

«Ήθελα κάτι να σου πω / Κι ας λέω πως δεν σου μιλάω / Μάλλον πως σε ευχαριστώ / Που μου θύμισες πως σπάω / Νόμιζα ότι δε σπάω»

Το single «Έλα Λίγο Πιο Κοντά», όπως και ο ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο «Μωβ Καληνύχτες», κυκλοφορούν.

hit-channel.com

0 thoughts on “Παυλίνα Βουλγαράκη “Έλα Λίγο Πιο Κοντά” Νέο videoClip.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.