Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης. Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού. ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
Γιάννης Χαρούλης & Λευτέρης Πασσιάς μας τραγουδούν “Γεια σου παρέα!” Γιάννης Χαρούλης & Λευτέρης Πασσιάς μας τραγουδούν “Γεια σου παρέα!”
Γιάννης Χαρούλης & Λευτέρης Πασσιάς μας τραγουδούν “Γεια σου παρέα!”
11° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 26 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2025 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου 11° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 26 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2025 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου
11° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. 26 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου 2025 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας Άνδρου

Πάνος Μουζουράκης “Μπερδεμένος” νέο τραγούδι.

No Rating

Το νέο τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Μπερδεμένος» μόλις κυκλοφόρησε αποκλειστικά στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο πάντα ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης συνεργάζεται για πρώτη φορά με το δημιουργικό δίδυμο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, δύο από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της νέας γενιάς.

«“Μπερδεμένος” λοιπόν. Όπως ο καιρός. Όπως όλοι μας», δηλώνουν με ένα κοινό σημείωμά τους οι τρεις συντελεστές του τραγουδιού.

«Δε θα μπορούσαμε οι τρεις μας να διαλέξουμε διαφορετική εποχή για να συναντηθούμε. Έπρεπε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, να κλειστούμε στα σπίτια μας και να αποφασίσουμε πώς δεν έχει νόημα να αναβάλλουμε άλλο αυτά που θέλουμε τόσο πολύ να κάνουμε», συνεχίζουν.

«Μπερδεμένοι κι οι τρεις. Όπου όλοι κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς οι δρόμοι μας πάντα μπερδεμένοι ήταν μέσα στα χρόνια, με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Κι ήρθε η στιγμή αυτές τις παράλληλες διαδρομές να τις μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο και να τις κάνουμε τραγούδια», αναφέρουν.

«Η χαρά μας μεγάλη! Όση κι η ανυπομονησία μας! Κι από τα σύννεφα πετάμε πιο ψηλά!», καταλήγουν ο Πάνος Μουζουράκης, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα για το επίσημο video clip για το «Μπερδεμένος» με τη σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο στο επίσημο κανάλι του Πάνου Μουζουράκη στο YouTube.

hit-channel.com

0 thoughts on “Πάνος Μουζουράκης “Μπερδεμένος” νέο τραγούδι.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.