Πάνος Κιάμος «Αλλού Εσύ» νέο Τραγούδι και VideoClip

No Rating

Ο Πάνος Κιάμος ανανεώνεται μουσικά και υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα επιτυχία.
Η αγάπη και αποδοχή του κόσμου παραμένει αναλλοίωτη απέναντι στον τραγουδιστή που γνωρίζει πώς να ελίσσεται συναισθηματικά και να ξαφνιάζει κάθε φορά με τις προτάσεις του. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, να κατακτά τις καρδιές μας.
Ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στις κυκλοφορίες που είναι γεμάτες ενέργεια, ρυθμό, ατάκα και ενθουσιάζουν και στις συγκλονιστικές μπαλάντες πλημμυρισμένες από συναισθήματα που αγγίζουν, όπου ειδικεύεται εξίσου.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι δύο τελευταίες επιτυχίες του Πάνου Κιάμου: Το ξεχωριστό «Απωθημένο» μέσα από το δίσκο των αλλεπάλληλων μεγάλων επιτυχιών «Από Αστέρι Σε Αστέρι» και το καλοκαιρινό «Στο Φτερό», μία δημιουργία με νησιώτικο ύφος και σύγχρονο στίχο.
Λίγο μετά την επάνοδο στο στέκι του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, από όπου θα συναρπάζει τη νυχτερινή Αθήνα και δίνει νόημα στη διασκέδαση για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο Πάνος Κιάμος αφήνει το σημάδι του με ένα νέο τραγούδι.
«Αλλού Εσύ» τραγουδά ο Πάνος Κιάμος με τη γνώριμη, ζεστή φωνή που εξακολουθεί να συγκινεί και να μας ταξιδεύει με υπέροχες και ώριμες μπαλάντες, όπως η συγκεκριμένη που είναι βέβαιο ότι θα αποκτήσει θέση στις κορυφαίες προτιμήσεις των ακροατών και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

Το δίδυμο του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη (σύνθεση) και του μοναδικού Νίκου Γρίτση (στίχοι) συνεχίζει να μεταφέρει με δεινότητα τις ευαισθησίες του σε νότες και λόγια, έχοντας βρει το ιδανικό ταίρι στις ατόφιες ερμηνείες του Πάνου Κιάμου που δίνουν άλλη μορφή στα τραγούδια.

Το «Αλλού Εσύ» οπτικοποιείται μέσα από τη μοντέρνα σκηνοθετική αντίληψη του Max Payne. Εικόνες τολμηρές, δυναμισμού και απελευθέρωσης εναλλάσσονται στα πλάνα, σε μία ιστορία που έρχεται αντιμέτωπη την απουσία, το δάκρυ, την εμμονή και τη σιωπή.
hit-channel.com

0 thoughts on “Πάνος Κιάμος «Αλλού Εσύ» νέο Τραγούδι και VideoClip”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *