Ο Αντρέ Ριέ και η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου μάγεψαν το Μάαστριχτ με… ελληνικά κάλαντα! Ο Αντρέ Ριέ και η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου μάγεψαν το Μάαστριχτ με… ελληνικά κάλαντα!
Ο Αντρέ Ριέ και η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου μάγεψαν το Μάαστριχτ με… ελληνικά κάλαντα!
Μικές Μπίλης “Εκεί που όλα γίνονται” Το τραγούδι τίτλων της ταινίας “Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων” Μικές Μπίλης “Εκεί που όλα γίνονται” Το τραγούδι τίτλων της ταινίας “Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων”
Μικές Μπίλης “Εκεί που όλα γίνονται” Το τραγούδι τίτλων της ταινίας “Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων”
Τσαλίκης, Χριστοφόρου, ONE στο χωριό του Άι Βασίλη. Νέο τραγούδι και video clip Τσαλίκης, Χριστοφόρου, ONE στο χωριό του Άι Βασίλη. Νέο τραγούδι και video clip
Τσαλίκης, Χριστοφόρου, ONE στο χωριό του Άι Βασίλη. Νέο τραγούδι και video clip
Eurovision 2026. Κανονικά το Ισραήλ στον διαγωνισμό. Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία Eurovision 2026. Κανονικά το Ισραήλ στον διαγωνισμό. Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία
Eurovision 2026. Κανονικά το Ισραήλ στον διαγωνισμό. Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία
Μαρία Παπαγεωργίου “Του περήφανου” Νέα κυκλοφορία Μαρία Παπαγεωργίου “Του περήφανου” Νέα κυκλοφορία
Μαρία Παπαγεωργίου “Του περήφανου” Νέα κυκλοφορία
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα” Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε” Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Ελεονόρα Μανόνα  παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.

Onirama και «ποπ αρτ» άλμπουμ, νέα κυκλοφορία

No Rating

Οι Onirama, οι «πρίγκιπες» της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφορούν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους για να μας μυήσουν στην τέχνη της pop!

Τρίτα χρόνια μετά το άλμπουμ «Μεθυσμένο Τατουάζ», το αγαπημένο συγκρότημα δε σταματά ούτε στιγμή να ψάχνεται και να πειραματίζεται, επιστρέφοντας με καινούριο ολοκληρωμένο δίσκο.

Οι τελευταίες επιτυχίες που μας έχει προσφέρει το γκρουπ με την ατελείωτη ενέργεια σε κάθε εμφάνιση επί σκηνής είναι μία electro swing και funky διασκευή – έκπληξη στο κλασικό «Το Μηδέν» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που εκτινάχθηκε έως την κορυφαία τετράδα του ελληνικού airplay, το απρόβλεπτο πάρτι του «Ποτέ Δεν Ξέρεις» και το «Θέλω Να Σε Δω«, μία απρόσμενη συνάντηση με τη μουσική και τους στίχους του Χρήστου Κυριαζή.

Στη νέα κυκλοφορία τους οι Onirama αντλούν διάθεση από την αξέχαστη επιτυχία τους «Κλείσε Τα Μάτια» και έρχονται τώρα με το «Κλείσε Τα Μάτια 2017» (Taste The Feeling), την ελληνική προσαρμογή του τραγουδιού για τη διεθνή καμπάνια γνωστής εταιρείας αναψυκτικών.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η υπόλοιπη μπάντα συγκεντρώνουν αυτά τα τραγούδια και μαζί άλλα καινούρια κάνουν πραγματικότητα το καινούριο άλμπουμ τους που είναι πραγματικά ένα pop έργο τέχνης.

Το «Ποπ Αρτ» έρχεται το Σάββατο 17 Ιουνίου σε πρώτη κυκλοφορία μαζί με γνωστή εφημερίδα, ενώ αμέσως μετά θα διατεθεί στα ψηφιακά καταστήματα και στη συνέχεια στα δισκοπωλεία.
Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του CD οι Onirama θα τραγουδήσουν στο «Colour Day Festival» που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.
hit-channel.com

0 thoughts on “Onirama και «ποπ αρτ» άλμπουμ, νέα κυκλοφορία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.