Σόνια Θεοδωρίδου “Έρωτας Είναι” νέο single. Σόνια Θεοδωρίδου “Έρωτας Είναι” νέο single.
Σόνια Θεοδωρίδου “Έρωτας Είναι” νέο single.
Οι Beatles μαζί με τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξαν το βιντεοκλίπ για το μισοτελειωμένο τους τραγούδι. Οι Beatles μαζί με τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξαν το βιντεοκλίπ για το μισοτελειωμένο τους τραγούδι.
Οι Beatles μαζί με τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξαν το βιντεοκλίπ για το μισοτελειωμένο τους τραγούδι.
Φωτεινή Δάρρα “Μια Εκδρομή” νέο τραγούδι. Φωτεινή Δάρρα “Μια Εκδρομή” νέο τραγούδι.
Φωτεινή Δάρρα “Μια Εκδρομή” νέο τραγούδι.
Κωστής Μαραβέγιας “Toyota” Νέος δίσκος, νέο single, νέο video clip. Κωστής Μαραβέγιας “Toyota” Νέος δίσκος, νέο single, νέο video clip.
Κωστής Μαραβέγιας “Toyota” Νέος δίσκος, νέο single, νέο video clip.
Αντώνης Ρέμος & Mente Fuerte “Πόσο Θέλω”  Νέο τραγούδι και συναυλίες. Αντώνης Ρέμος & Mente Fuerte “Πόσο Θέλω” Νέο τραγούδι και συναυλίες.
Αντώνης Ρέμος & Mente Fuerte “Πόσο Θέλω” Νέο τραγούδι και συναυλίες.
Μαρίνα Σάττι  “Tucutum”  νέο τραγούδι. Μαρίνα Σάττι “Tucutum” νέο τραγούδι.
Μαρίνα Σάττι “Tucutum” νέο τραγούδι.
Έφηγε ο Τόλης Μαστρόκαλος. Μπασίστας των “Σπυριδούλα” και του LP “Φλού” Έφηγε ο Τόλης Μαστρόκαλος. Μπασίστας των “Σπυριδούλα” και του LP “Φλού”
Έφηγε ο Τόλης Μαστρόκαλος. Μπασίστας των “Σπυριδούλα” και του LP “Φλού”
Πέννυ Μπαλτατζή “Χρώματα” Νέο Single. Πέννυ Μπαλτατζή “Χρώματα” Νέο Single.
Πέννυ Μπαλτατζή “Χρώματα” Νέο Single.
23ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Συλλόγου Γυναικών Άνδρου 23ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Συλλόγου Γυναικών Άνδρου
23ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Συλλόγου Γυναικών Άνδρου
Έλενα Παπαρίζου “Δε Μου Τα Λέει Καλά” νέο Τραγούδι. Έλενα Παπαρίζου “Δε Μου Τα Λέει Καλά” νέο Τραγούδι.
Έλενα Παπαρίζου “Δε Μου Τα Λέει Καλά” νέο Τραγούδι.

London Grammar ακυρώνουν την εμφάνιση τους στο Release Athens 2018

No Rating

Aκυρώνεται η συναυλία των London Grammar στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στις 31 Μαϊου 2018, λόγω προβλήματος υγείας της τραγουδίστριας τους, Hannah Reid. Το συγκρότημα επρόκειτο να παίξει ζωντανά στη χώρα μας την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ Release Athens 2018.

Εκτός από τη συναυλία τους στην Αθήνα, το σχήμα ακυρώνει και την εμφάνισή του στο Ισραήλ στις 29 Μαΐου. Μάλιστα, με ανάρτηση της στη σελίδα της στο facebook η ίδια η Reid εξηγεί τους λόγους που ματαιώνονται οι δυο συναυλίες του συκροτήματος:

«Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο σόου που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.
Προς το τέλος της περσινής Ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από τις άλλες παρενέργειες του αδενικού πυρετού.
Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο σόου μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως. Ξέρω πως είναι απογοητευτικό αλλά, μακροπρόθεσμα, είναι για το καλύτερο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα.
Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Με όλη μου την αγάπη,
Hannah»

Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν επηρεάζει το πρόγραμμα του φεστιβάλ, καθώς η πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τις συναυλίες του Rag’n’Bone Man και άλλων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ παράλληλα η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά.

Για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για την 1η ημέρα, θα υπάρξει ειδική μέριμνα και ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρεία.
reader.gr

0 thoughts on “London Grammar ακυρώνουν την εμφάνιση τους στο Release Athens 2018”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.