Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου. Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία

Έλλη Κοκκίνου “Τι Έχω Τραβήξει” νέο Τραγούδι για το 2021

No Rating

Η Έλλη Κοκκίνου δηλώνει ξανά την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα με ένα νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Τι Έχω Τραβήξει».

Το «Τι Έχω Τραβήξει» είναι το πρώτο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου για το 2021 και το επόμενο single που κυκλοφορεί μετά το «Να Την Αγαπάς», το οποίο αποκαλύφθηκε την άνοιξη της προηγούμενης χρονιάς.

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει τώρα στη δισκογραφία με το «Τι Έχω Τραβήξει» και μια συνεργασία – έκπληξη.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος κάνει τα πρώτα του και μάλιστα επιτυχημένα βήματα στη δισκογραφία, ενώ οι στίχοι είναι μια δημιουργία του έμπειρου Νίκου Σαρρή.

«Τι έχω τραβήξει, πόσα έχω τραβήξει και εσύ δεν ενδιαφέρεσαι αν ζω, να σε λατρεύω το ‘χω τερματίσει, τόσο πολύ που μάλλον σε μισώ», θα τραγουδά σύντομα η Έλλη Κοκκίνου.

Το single «Τι Έχω Τραβήξει» είναι διαθέσιμο για streaming αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Deezer από σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου θα κυκλοφορήσει ευρέως σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Cobalt Music την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και θα συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό video clip που έχει γυριστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

hit-channel

0 thoughts on “Έλλη Κοκκίνου “Τι Έχω Τραβήξει” νέο Τραγούδι για το 2021”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.