Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Pan Pan &  Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια. Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην  Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της. Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Γιώργος Σαμπάνης Νέο τραγούδι “Προς Το Παρόν” Γιώργος Σαμπάνης Νέο τραγούδι “Προς Το Παρόν”
Γιώργος Σαμπάνης Νέο τραγούδι “Προς Το Παρόν”
Oasis Η θρυλική κόκκινη κιθάρα Gibson του Noel Gallagher, πωλείται σε δημοπρασία. Είχε γίνει αιτία να διαλυθεί το συγκρότημα. Oasis Η θρυλική κόκκινη κιθάρα Gibson του Noel Gallagher, πωλείται σε δημοπρασία. Είχε γίνει αιτία να διαλυθεί το συγκρότημα.
Oasis Η θρυλική κόκκινη κιθάρα Gibson του Noel Gallagher, πωλείται σε δημοπρασία. Είχε γίνει αιτία να διαλυθεί το συγκρότημα.
Rolling Stones θα κάνουν την επανέκδοση του “Black And Blue” στις 14 Νοεμβρίου. Rolling Stones θα κάνουν την επανέκδοση του “Black And Blue” στις 14 Νοεμβρίου.
Rolling Stones θα κάνουν την επανέκδοση του “Black And Blue” στις 14 Νοεμβρίου.

Demy “Too Late” νέο τραγούδι.

No Rating

Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας παρουσίασε για πρώτη φορά το «Too Late» στο διεθνές φεστιβάλ μουσικής «New Wave» στο οποίο συμμετέχει και διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Την πρώτη ημέρα του διαγωνισμού, η Demy κέρδισε τις εντυπώσεις τραγουδώντας το «The Winner Takes It All» των ABBA, για να καταλάβει τη δεύτερη θέση με 98 βαθμούς. Τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, η τραγουδίστρια γέμισε με ελληνικό τη Ρωσία, ερμηνεύοντας «Τα Παιδιά Του Πειραιά», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι από την ξακουστή ταινία «Ποτέ Την Κυριακή».

Την τρίτη ημέρα, το «Too Late» απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους κριτές και χάρισε στην Demy την πρώτη θέση στο συγκεκριμένο γύρο και την τρίτη θέση στη συνολική κατάταξη του διαγωνισμού.

Τη μουσική έχει συνθέσει ο έμπειρος Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος έχει χαρίσει στην Demy τις μεγάλες επιτυχίες «Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια», «Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα», «Θα Μείνεις Φεύγοντας» και άλλα τραγούδια. Τους στίχους έχει γράψει ο John Ballard, άλλος ένας μακροχρόνιος συνεργάτης της ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Στη δημιουργία του τραγουδιού έχουν συνεισφέρει επιπλέον οι Diveno, Παύλος Μανώλης και Gabriel Russel.

Το «Too Late» συνοδεύεται από ένα φανταστικό εξώφυλλο μοντέρνας αισθητικής, το οποίο έχει σχεδιάσει με μαεστρία ο Ιταλός γραφίστας Giuseppe Annaloro.

hit-channel.com

0 thoughts on “Demy “Too Late” νέο τραγούδι.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.