Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

KINGS Κάνουν την Διαφορά στην συνέχεια του “Όσο Θα Λείπεις”

No Rating

Το King group της ελληνικής δισκογραφίας επανέρχεται με ολοκαίνουριο τραγούδι που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή. Με το δικό τους ξεχωριστό ήχο και εικόνα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Με αμέτρητα singles που καρφώθηκαν στην κορυφή του ελληνικού ραδιοφωνικού airplay οι «Βασιλιάδες» έρχονται να μας μαγέψουν «Πιο Πολύ Από Ποτέ», όπως ονομάζεται το νέο τραγούδι του, με το δικό τους στίγμα και στιλ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια.

Η μουσική ανήκει για μία ακόμα φορά στον παραγωγό των KINGS, Teo Tzima και οι στίχοι στους Γιάννη Ρουσσουνέλο και Δημήτρη Μπέρη.

Τα video clip των KINGS ήταν πάντα σημείο αναφοράς. Δημιούργησαν κατά πολλούς τα καλύτερα μουσικά βίντεο που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική δισκογραφία και τώρα ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν κάτι που δεν περιμένει κανείς. Η σκηνοθεσία ανήκει στο μόνιμο σκηνοθέτη του συγκροτήματος, Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, ο οποίος μας υπόσχεται κάτι εντελώς διαφορετικό και μία μεγάλη έκπληξη στο επίσημο video clip του «Πιο Πολύ Από Ποτέ» που θα έρθει κοντά μας το Σαββάτο 18 Νοεμβρίου.

Όπως αποκαλύπτεται από το δεύτερο teaser που ήρθε στη δημοσιότητα, πρόκειται για τη συνέχεια της ιστορίας που παρακολουθήσαμε στο video clip για το «Όσο Θα Λείπεις», την εκκωφαντική συνεργασία των Kings με τον Γιάννη Πλούταρχο.

hit-channel.com

 

0 thoughts on “KINGS Κάνουν την Διαφορά στην συνέχεια του “Όσο Θα Λείπεις””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.