Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου. Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία
Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.
Tom Jones έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.
Ludovico Einaudi ζωντανά στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Σεπτεμβρίου Ludovico Einaudi ζωντανά στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Σεπτεμβρίου
Ludovico Einaudi ζωντανά στο Καλλιμάρμαρο στις 26 Σεπτεμβρίου
Νατάσσα Μποφίλιου “Υπόστεγο” Το instant classic single της Νατάσσα Μποφίλιου “Υπόστεγο” Το instant classic single της
Νατάσσα Μποφίλιου “Υπόστεγο” Το instant classic single της
Μαίρη, Μαριάννα, Μαρία Ντοκιμαντέρ για τα άγνωστα ελληνικά χρόνια της Κάλλας, σε επιλεγμένους Κινηματογράφους από 13 ως 19/02 Μαίρη, Μαριάννα, Μαρία Ντοκιμαντέρ για τα άγνωστα ελληνικά χρόνια της Κάλλας, σε επιλεγμένους Κινηματογράφους από 13 ως 19/02
Μαίρη, Μαριάννα, Μαρία Ντοκιμαντέρ για τα άγνωστα ελληνικά χρόνια της Κάλλας, σε επιλεγμένους Κινηματογράφους από 13 ως 19/02

Νατάσσα Μποφίλιου “Τα δικά μου τραγούδια” Άκουσε το νέο single

No Rating

Η Νατάσσα Μποφίλιου μας συστήνει άλλο ένα single από τον δίσκος της “Βαβέλ“, που φέρει τον τίτλο “Τα δικά μου τραγούδια“.

Η «Βαβέλ» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου συνεχίζει το ταξίδι της.

Μετά από δεκάδες εμφανίσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο και το Λονδίνο, ένα ακόμη τραγούδι που ξεχώρισε μέσα από το άλμπουμ έρχεται να συνοδεύσει την καλοκαιρινή περιοδεία «Βαβέλ 2 Summer Edition».

H «Βαβέλ», πότε εξωστρεφής και πότε εξομολογητική, μέσα σε ήχους αισθαντικών μελωδιών και ζωηρών ρυθμών που εναλλάσσουν λαϊκά, έντεχνα, δυτικά και παραδοσιακά στοιχεία, αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μέσα στη σύγχρονη πόλη, δηλαδή του καθένα από εμάς.

“Τα Δικά Μου Τραγούδια” είναι το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ θέση ιδιαίτερα συμβολική αφού ήταν το πρώτο που γράφτηκε για τη “Βαβέλ” και δίνει το προσωπικό δημιουργικό στίγμα και των τριών.

getgreekmusic.gr

0 thoughts on “Νατάσσα Μποφίλιου “Τα δικά μου τραγούδια” Άκουσε το νέο single”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.