ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!

No Rating

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Τρίτη 1 Αυγούστου και ώρα 20:00!

Αν πρόκειται να μιλήσουμε για κάποιον που ίδρωσε τη φανέλα του πάνω κάτω στα γήπεδα για δεκαετίες ολόκληρες, τότε θα μιλήσουμε για το Μίμη Δομάζο και τη φανέλα του.

Αυτό κάναμε λοιπόν εδώ στο στούντιο του Αστέρα μαζί με το μεγάλο κινηματογραφιστή Παντελή Βούλγαρη, ο οποίος ήταν τη δεκαετία του 80 που γύρισε σε ταινία το βιβλίο του Μένη Κουμανταρέα, τη φανέλα με το νούμερο 9.

Ο κάθε ένας μίλησε για την εμπειρία του τότε και σήμερα, και πάντα στον τομέα του.Ο κ. Βούλγαρης αναφέρθηκε στην ταινία του τότε και πως μέσω του Αντωνιάδη κατάφερε να έχει τις πληροφορίες και την καθοδήγηση που χρειαζόταν, αλλά και για το πολιτιστικό έργο που παράγει εδώ και τρία χρόνια μέσω του φεστιβάλ της Άνδρου στο ανοιχτό θέατρο της Χώρας.

Ο Μίμης Δομάζος πλέον στα 75 του χρόνια μας μίλησε για όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας που στον παναθηναικό, με μόνη εξαίρεση τα δύο χρόνια που ¨εξορίστηκε¨ στους  φίλους του -όπως τους αποκάλεσε- στην ΑΕΚ, καθώς και για το μεγάλο συμπαίκτη του τον Αντωνιάδη, όπως και για τον Μπόμπεκ, τον προπονητή που άλλαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και σύστημα.

Όλα αυτά με αφορμή την παρουσίαση του καινούριου του βιβλίου του , του πρώτου και τελευταίου όπως φρόντισε να τονίσει, με τίτλο ¨Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις¨. Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Παράδεισος του Μαντζαβελάκη, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι εκείνη την εποχή ήταν το Α και το Ω για τον Παναθηναικό!

Ήταν μια συγκινητική και αποκαλυπτική συνέντευξη που φρόντισε να συντονίσει υποδειγματικά, ο αν μη τι άλλο έμπειρος  Βασίλης Πομόνης, παραγωγός και φίλος του σταθμού μας.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, για την παρουσία τους και όσα μοιράστηκαν μαζί μας.

0 thoughts on “ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *