ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Το 2022 θα ανοίξει Μουσείο για τον Bob Dylan.

No Rating

Ένα νέο μουσείο με την ονομασία «Bob Dylan Center» θα ανοίξει για το κοινό στις 10 Μαΐου 2022 στην Τάλσα της Οκλαχόμα.

Το τριώροφο μουσείο είναι «αφιερωμένο στη μελέτη και την αναγνώριση του Bob Dylan και της παγκόσμιας πολιτιστικής του σημασίας» και έχει ως στόχο να φιλοξενήσει περισσότερα από 100.000 αντικείμενα από όλη τη ζωή και την καριέρα του Αμερικανού τραγουδιστή – τραγουδοποιού και συγγραφέα.

Στο Μουσείο θα εκτίθενται χειρόγραφοι στίχοι, ηχογραφήσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει προηγουμένως, κινηματογραφημένες ερμηνείες, σπάνιες φωτογραφίες και μουσικά όργανα.

Μεταξύ αυτών, θα είναι η πιο γνωστή έκδοση του «Don’t Think Twice, It’s All Right», την οποία ηχογράφησε ο Dylan στο διαμέρισμα ενός φίλου του, το φθινόπωρο του 1962.

Το «Bob Dylan Center» βρίσκεται στην περιοχή Tulsa Arts κοντά στο «Woody Guthrie Center», αφιερωμένο στον τραγουδιστή Woody Guthrie της folk που ήταν από τις βασικές πρώτες επιρροές του Dylan.

Κυκλοφορούν οι ηχογραφήσεις του Bob Dylan με τον George Harrison από το 1970
Η ανακοίνωση για το άνοιγμα του Μουσείου γίνεται πέντε χρόνια μετά την πώληση του αρχείου του τραγουδιστή, «Bob Dylan Archive», στο ίδρυμα George Kaiser Family Foundation και το Πανεπιστήμιο της Τάλσα το 2016.

Το νέο Κέντρο θα γίνει ο δημόσιος χώρος που θα στεγάσει το αρχείο του Bob Dylan, καθώς επίσης μόνιμες, περιοδικές και περιοδεύουσες εκθέσεις.

Η ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου έγινε σε ανάρτηση στο Instagram του «Bob Dylan Center» μαζί με φωτογραφία του εξωτερικού χώρου.

Στην ιστοσελίδα του Κέντρου αναφέρεται ότι ο οργανισμός θα χρησιμεύσει για να εκπαιδεύσει, να παρακινήσει και να εμπνεύσει τους επισκέπτες να συμμετάσχουν με τη δική τους ικανότητα ως δημιουργοί.
hit-channel.com

0 thoughts on “Το 2022 θα ανοίξει Μουσείο για τον Bob Dylan.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.