Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλές Εορτές με το Καλό η νέα Χρονιά 2026. Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλές Εορτές με το Καλό η νέα Χρονιά 2026.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλές Εορτές με το Καλό η νέα Χρονιά 2026.
Γένεσις “γιορτή φωτός” Συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία στην Αθήνα Γένεσις “γιορτή φωτός” Συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία στην Αθήνα
Γένεσις “γιορτή φωτός” Συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία στην Αθήνα
Ο Αντρέ Ριέ και η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου μάγεψαν το Μάαστριχτ με… ελληνικά κάλαντα! Ο Αντρέ Ριέ και η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου μάγεψαν το Μάαστριχτ με… ελληνικά κάλαντα!
Ο Αντρέ Ριέ και η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου μάγεψαν το Μάαστριχτ με… ελληνικά κάλαντα!
Μικές Μπίλης “Εκεί που όλα γίνονται” Το τραγούδι τίτλων της ταινίας “Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων” Μικές Μπίλης “Εκεί που όλα γίνονται” Το τραγούδι τίτλων της ταινίας “Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων”
Μικές Μπίλης “Εκεί που όλα γίνονται” Το τραγούδι τίτλων της ταινίας “Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων”
Τσαλίκης, Χριστοφόρου, ONE στο χωριό του Άι Βασίλη. Νέο τραγούδι και video clip Τσαλίκης, Χριστοφόρου, ONE στο χωριό του Άι Βασίλη. Νέο τραγούδι και video clip
Τσαλίκης, Χριστοφόρου, ONE στο χωριό του Άι Βασίλη. Νέο τραγούδι και video clip
Eurovision 2026. Κανονικά το Ισραήλ στον διαγωνισμό. Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία Eurovision 2026. Κανονικά το Ισραήλ στον διαγωνισμό. Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία
Eurovision 2026. Κανονικά το Ισραήλ στον διαγωνισμό. Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία
Μαρία Παπαγεωργίου “Του περήφανου” Νέα κυκλοφορία Μαρία Παπαγεωργίου “Του περήφανου” Νέα κυκλοφορία
Μαρία Παπαγεωργίου “Του περήφανου” Νέα κυκλοφορία
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα” Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε” Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Ελεονόρα Μανόνα  παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά

The Beatles: Eight Days a Week. Eνα ντοκιμαντέρ για τα πιο διάσημα σκαθάρια.

No Rating

Υπάρχουν πιο διάσημα σκαθάρια από τους ….Beatles; Όχι. Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ασχοληθεί με το συγκρότημα που επηρεάζει ακόμη τη μουσική; Όχι! Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για τους Beatles; Λάθος!
mcΣτο ντοκιμαντέρ του Ρον Χάουαρντ, το πλούσιο αρχειακό υλικό, οι ολοκαίνουριες συνεντεύξεις και άγνωστες στιγμές της πιο διάσημης μπάντας του πλανήτη μας ταξιδεύουν στην καρδιά του μεγαλύτερου ποπ φαινομένου στην ιστορία!

Μετά το θρυλικό ντεμπούτο τους στο «The Ed Sullivan Show» το 1954, οι Beatles μάγεψαν τις Η.Π.Α. και οι μετασεισμοί έγιναν αισθητοί παντού, μεταμορφώνοντας την ποπ κουλτούρα για πάντα. Το ντοκιμαντέρ του βραβευμένου με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ εξερευνά την ιστορία των Beatles μέσα από τις συναυλίες τους, από τα πρώτα χρόνια τους στα μικρά κλαμπ του Λίβερπουλ μέχρι τις παγκόσμιες τουρνέ σε γεμάτα στάδια σε όλον τον κόσμο. Η ταινία παρουσιάζει σπάνιο αρχειακό υλικό, καθώς και καινούριες συνεντεύξεις με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τον Ρίνγκο Σταρ και άλλους, για να απεικονίσει την τρέλα της απίστευτης ανόδου του συγκροτήματος, καθώς και το μεγάλο βάρος που αυτή σήμαινε για τα 4 μέλη.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ παίζεται ήδη στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου 2016 από την Odeon.

tanea.gr

0 thoughts on “The Beatles: Eight Days a Week. Eνα ντοκιμαντέρ για τα πιο διάσημα σκαθάρια.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.