ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

O Michael Nyman και η μπάντα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

No Rating

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαρτίου μια από τις σημαντικότερες μορφές της σύγχρονης Τέχνης και έναν από τους πλέον εμβληματικούς εκπροσώπους της μινιμαλιστικής μουσικής, τον Μάικλ Νάιμαν, που θα βρεθεί στην Αθήνα με τη διάσημη μπάντα του για να παρουσιάσει στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη (ώρα 21.00) τη συναυλία με τίτλο Τhe Baroque Project.

Ο Μάικλ Νάιμαν έχει γράψει πολλές μελωδίες για τον κινηματογράφο, αντλώντας την έμπνευσή του από το Μπαρόκ. Η έναρξη του δεύτερου μέρους ανήκει στη σύνθεση Memorial. Είναι εμπνευσμένη από μια άρια της όπερας Βασιλιάς Αρθούρος και τον Χένρι Πέρσελ.

0 thoughts on “O Michael Nyman και η μπάντα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.