ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Οι Stavento με νέο άλμπουμ ”Ακόμα Ονειρεύομαι”

No Rating

Οι Stavento …ακόμα ονειρεύονται και οδεύουν πρόσω ολοταχώς για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Δεν τους τρομάζει τίποτα. Φορτούνες, κύματα, δυσκολίες. Στέκονται αγέρωχοι μέσα στη θύελλα των καιρών και σαν έχει μπουνάτσα κάνουν ό,τι αγαπούν. Δημιουργούν μουσική και φέρνουν κοντά διαφορετικούς ήχους. Επειδή «ακόμα ονειρεύονται». Όχι σαν μεγάλα παιδιά, αλλά σαν παιδιά που έχουν γίνει μεγάλοι και μέσα σε αυτόν τον κόσμο θυμούνται ακόμα, ελπίζουν.

Κάθε δουλειά των Stavento έχει ως κύριο γνώρισμα τις ξεχωριστές και εκλεκτές συνεργασίες. Παρά τα γνωστά και σημαντικά ονόματα με τα οποία έχει συμπράξει μέχρι στιγμής, το συγκρότημα κατόρθωσε να ξεπεράσει τον εαυτό του αγγίζοντας το ανέγγιχτο και ακατόρθωτο, όπως θα φάνταζε σε πολλούς.

Η τελευταία κυκλοφορία του γκρουπ, «Το Μαντήλι», χαρακτηρίζεται από τη συνύπαρξη του Μιχάλη Κουινέλη με την έμπειρη λαϊκή ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο, οι Stavento πραγματοποίησαν την κορυφαία έως τώρα συνεργασία τους. Ο αξεπέραστος και ασυναγώνιστος Γιάννης Πάριος ερμήνευσε μαζί με το Μιχάλη το «Παιδί Μονάχο».

Ενδιάμεσα κυκλοφόρησε η νέα επιτυχία του γκρουπ «Πρόσημο Θετικό» που διαδέχτηκε το καλοκαιρινό hit «Άσπρο Πάτο».

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και όλα αυτά τα αγαπημένα τραγούδια θα συμπεριληφθούν σε ένα δίσκο μαζί με νέες μουσικές στιγμές που σίγουρα θα εκπλήξουν και μοναδικές συνεργασίες. Η νέα δισκογραφική δουλειά των Stavento τιτλοφορείται «Ακόμα Ονειρεύομαι» και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.
hit-channel.com

0 thoughts on “Οι Stavento με νέο άλμπουμ ”Ακόμα Ονειρεύομαι””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.