ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Οι REC στα ελληνικά νησιά γυρίζοντας το νέο τους video clip.

No Rating

Ένα κρουαζιερόπλοιο, πολλά νησιά, διάθεση στα ύψη και οι REC να γεμίζουν το πλοίο με χορό και τραγούδι! Με δυο λόγια, η καλύτερη καλοκαιρινή κρουαζιέρα φέρει την υπογραφή του Άρη Λουμάκη και της Celestyal!

Σε Μύκονο, Πάτμο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Κουσάντασι ταξίδεψαν οι REC και το επιτελείο τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip του ολοκαίνουργιου κομματιού τους με τίτλο «Μια Καρδιά Στην Άμμο». Πώς να μην περιμένουμε τα καλύτερα;

Ο εκρηκτικός Άρης, η εντυπωσιακή και άκρως ανανεωμένη Ξένια και ο ταλαντούχος Mike φρόντισαν να… αναστατώσουν ευχάριστα τόσο το «Celestyal Olympia» όσο και τα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά με τη μουσική και το κέφι τους.

Η πολλή κούραση, το ξενύχτι και τα εξαντλητικά γυρίσματα δεν κατάφεραν να πτοήσουν την ομάδα, με το γκρουπ και τους συνεργάτες του να δίνουν όλοι μαζί τον καλύτερό τους εαυτό. Tα hashtags #CelestyalREC και #miakardiastinammo πήραν φωτιά, με τους συντελεστές να μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό στα social media όλα όσα λάμβαναν χώρα.

Τόσο ο σκηνοθέτης, Γιάννης Μιχελόπουλος και ο φωτογράφος Λεωνίδας Μιχελόπουλος, όσο και ο make up artist της Ξένιας, Πέτρος Τσαμπούκος, κατάφεραν να πετύχουν το «μαγικό» αποτέλεσμα που προδίδουν οι πρώτες λήψεις.
hit-channel.com

0 thoughts on “Οι REC στα ελληνικά νησιά γυρίζοντας το νέο τους video clip.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.