Κωνσταντίνος Φραντζής  “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι. Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.

Η ουτοπία της Björk

No Rating

Συζητήθηκε πολύ και ποικιλοτρόπως η επιστροφή της Björk στη δισκογραφία, τόσο διεθνώς, όσο και στον ελληνικό Τύπο, με άλλους να υπερθεματίζουν σε ενθουσιασμό κι άλλους να καταγράφουν την απογοήτευσή τους.

Σε κάθε περίπτωση, η Ισλανδή σταρ πρέπει να είναι ευχαριστημένη, αφού το Utopia τα πήγε ικανοποιητικά στις μεγάλες μουσικές αγορές και συζητήθηκε με πάθος, σε μια εποχή που όλο και πιο σπάνια πια οι ακροατές τσακώνονται για τη μουσική την οποία προτιμούν -αν και το επόμενο «επεισόδιο» δείχνει να είναι ήδη εδώ, με τον νέο δίσκο των U2.

Αποτέλεσμα εικόνας

Το promo συνεχίζεται, αυτή τη φορά με ένα βιντεοκλίπ για το “Utopia”, που όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω είναι και πάλι αρκετά σουρεάλ.

Το κλιπ γύρισαν οι Warren Du Preez & Nick Thornton Jones και είναι ένα ακόμα δείγμα υψηλής αισθητικής εκ μέρους της Björk, άσχετα με το πώς αποτιμάμε τη φετινή μουσική της κατάθεση.

πηγή: avopolis.gr

0 thoughts on “Η ουτοπία της Björk”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.