Οι Jamiroquai το καλοκαίρι στην Αθήνα!

No Rating

Το μουσικό φεστιβάλ Release Athens επιστρέφει δυναμικά και το καλοκαίρι του 2017 και ήδη κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις για τους καλλιτέχνες που θα ανεβάσει στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Έτσι, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 το κοινό του Release θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους Jamiroquai. Πρωτοπόροι του future funk και μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες του πλανήτη τα τελευταία 25 χρόνια, οι Jamiroquai έρχονται να μετατρέψουν εκείνη τη βραδιά σε ένα υπάιθριο, καλοκαιρινό πάρτι δίπλα στη θάλασσα.

Ο μοναδικά ταλαντούχος Jay Kay – ιδρυτής, frontman, τραγουδιστής, συνθέτης, ψυχή ολόκληρου του project των Jamiroquai, σε βαθμό που αρκετοί να τον αναφέρουν ως solo καλλιτέχνη και όχι ως group, όπως είναι στην πραγματικότητα – και η πολυμελής παρέα του επιστρέφουν φέτος με ένα νέο άλμπουμ, μετά από χρόνια, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2017. Εκτός από τα νέα τους τραγούδια, θα ερμηνεύσουν και μεγάλες επιτυχίες όπως τα “Virtual Insanity”, “Deeper Underground”, “Cosmic Girl” κ.α.

πηγή: in.gr

0 thoughts on “Οι Jamiroquai το καλοκαίρι στην Αθήνα!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *