Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα” Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε” Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Ελεονόρα Μανόνα  παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Pan Pan &  Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια. Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην  Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της. Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Despacito. Γιατί απουσιάζει από τα MTV VMA 2017;

No Rating

 

Όπως είχαμε αναφέρει στην ανάλογη δημοσίευση, μία από τις ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των επικείμενων MTV Video Music Awards, ήταν εκείνη του λάτιν τυφώνα που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το πασίγνωστο πια τραγούδι του Luis Fonsi και του Daddy Yankee, στο οποίο προστέθηκε και ο Justin Bieber με το αντίστοιχο remix, έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ και έχει κατακτήσει κάθε κορυφή που συνάντησε. Το τελευταίο επίτευγμα που σημείωσε ήταν να αναδειχθεί στο video του YouTube με τις περισσότερες προβολές στα χρονικά, ενώ έγινε και το πρώτο video της πλατφόρμας που ξεπέρασε τα τρία δισεκατομμύρια επισκέψεων.

Αυτή τη στιγμή, το «Despacito» -με την εκδοχή που συμμετέχει ο Justin Bieber- καταγράφει το δεύτερο καλύτερο σερί παραμονής στο Νο1 του «Billboard Hot 100», με 14 εβδομάδες πρωτιάς και απέχει μόλις δύο εβδομάδες από την ισοφάριση της ιστορικής επίδοσης της Mariah Carey με το «One Sweet Day» και τρεις εβδομάδες από το να την ξεπεράσει.

Η απάντηση

Όμως όσο και να ψάξετε στους προτεινόμενους προς βράβευση στα MTV Video Music Awards 2017, δε θα βρείτε πουθενά τον τίτλο του «Despacito».

Το μουσικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε στο «Associated Press» ότι το τραγούδι δεν κατατέθηκε στην κριτική επιτροπή της διοργάνωσης ώστε να ληφθεί υπόψη.

Από την πλευρά της, η Universal Music Latin Entertainment ανταπάντησε με τον ισχυρισμό ότι «το MTV δεν έπαιζε το «Despacito» στο κεντρικό κανάλι του ή στο MTV2, ούτως ή άλλως». «Θα καλωσορίζαμε την απόφαση του MTV να αναγνωρίσει τα ισπανόφωνα video στο κεντρικό κανάλι και στο πρόγραμμα των Music Video Awards», δήλωσε η δισκογραφική εταιρεία.

Η επανόρθωση

Επί του παρόντος, το video clip του «Despacito» προβάλλεται στο «MTV Tres», το λάτιν κανάλι του σταθμού.

Βέβαια, ούτε η Universal Music Latin απάντησε γιατί δεν κατέθεσε το video στα βραβεία προς αξιολόγηση ούτε το MTV σχολίασε τις αποφάσεις πάνω στις οποίες καταρτίζεται το πρόγραμμά του.

Παρ’ όλα αυτά, έστω και την ύστατη στιγμή, η οφθαλμοφανής αδικία θα διορθωθεί.

Το MTV ισχυρίστηκε ότι η ξέφρενη πορεία του «Despacito» θα αναγνωριστεί στα επερχόμενα VMAs της 27ης Αυγούστου, προτείνοντάς το στην κατηγορία «Τραγούδι του Καλοκαιριού». Η πλήρης λίστα των υποψηφίων στη συγκεκριμένη ενότητα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

hit-channel.com

0 thoughts on “Despacito. Γιατί απουσιάζει από τα MTV VMA 2017;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.