Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip
Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip
Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα
Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα
Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών
Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών
Κωνσταντίνος Φραντζής  “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι. Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου

Νότης Σφακιανάκης “Εσύ” νέο single.

No Rating

Μετά τα επιτυχημένα «Καμία» και «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ», ο «άρχοντας της δισκογραφίας» ερμηνεύει με το μοναδικό του πάθος ένα απόλυτα αισθαντικό κομμάτι.

To «Εσύ» υπογράφουν ο Χριστόφορος Γερμενής στη μουσική και ο Μάνος Μακρίδης στους στίχους.

«Εσύ που μ’ έμαθες αγάπη τι θα πει, εσύ που ορίζεις της καρδιάς μου τα γραμμένα… Έλα για λίγο, μου χρωστάς μια συμβουλή, πες μου πώς γίνεται να ζω χωρίς εσένα…», τραγουδά ο Νότης Σφακιανάκης με την αισθαντική ερμηνεία του.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πολυπλατινένιο «…Και ο Έρως Θεός Είναι…», το δισκογραφικό έργο του Νότη Σφακιανάκη με επτά ύμνους στο Θεό Έρωτα που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2018 και κατέκτησε την πρώτη θέση στις φυσικές πωλήσεις δίσκων για εκείνη τη χρονιά.

Το «Εσύ» έρχεται λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των χειμερινών εμφανίσεών του Νότη Σφακιανάκη στην Αθήνα, όπου θα συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός».

Το single το «Εσύ» και το EP «…Και ο Έρως Θεός Είναι…» κυκλοφορούν.

hit-channel.com

0 thoughts on “Νότης Σφακιανάκης “Εσύ” νέο single.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.