Αριστέα

ΑριστέαΓεννήθηκε και μεγαλώνει σε διάφορους γεωγραφικούς χώρους όπου δουλεύει, δημιουργεί και διδάσκει ιστορία τέχνης, και όμορφες ιδέες σε όμορφους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους. Έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επικοινωνία και Τεχνικές Πωλήσεων, Σχέδιο, Φωτογραφία, Σκηνογραφία και Επιμέλεια Εικόνας-Ρόλου για το Θέατρο.
Έχει συνεργαστεί με διαφημιστικές εταιρίες ως ενδυματολόγος, έχει διακοσμήσει χώρους μαζικής εστίασης όπως επίσης έχει αναλάβει την εικαστική επιμέλεια εμπορικών καταστημάτων. Έχει εργαστεί σε atelier μόδας, όπου είχε την διεύθυνση του τομέα παραγωγής, τη διαχείριση και επικοινωνία πελατολογίου, ενώ συμμετείχε και στην υλοποίηση του δημιουργικού προϊόντος. Έχει σχεδιάσει κουστούμια για το θέατρο, για σύγχρονο χορό, για τη μόδα και τους ανθρώπους της, νυφικά, φορέματα αλλά και αξεσουάρ, όπως τσάντες, καπέλα και κοσμήματα. Από το 2014 βρίσκεται στην Άνδρο για να μείνει και εξακολουθεί να σχεδιάζει κουστούμια και αξεσουάρ και να δραστηριοποιείται στο χώρο της τέχνης εκθέτοντας σε χώρους πολιτισμού αλλά και δημόσιους χώρους εικαστικά επιχειρήματα.Είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο μάθημα της ιστορίας της τέχνης στα κέντρα δια βίου μάθησης.
Στο ραδιόφωνο θέλει να μιλήσει με μουσικές και λέξεις οι οποίες προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό, χρωματίζουν τη φαντασία και κάνουν παρέα στις σκέψεις που σιγό-σεργιανίζουν γύρω από τις σκιές των ανθρώπων.

0 thoughts on “Αριστέα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *