ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Θοδωρής Φέρρης “Παίξε Μαζί Μου” νέο single.

No Rating

Προέρχεται από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια, οπότε η ενασχόλησή του με το τραγούδι ήταν φυσικό επακόλουθο. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο ίδιος: «Από τη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω, δεν μπορώ να με φανταστώ να ασχολούμαι με κάτι άλλο».

Στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας έκανε μεγάλες συνεργασίες, με ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Βέρτης και άλλοι, που τον γέμισαν ακόμη περισσότερες γνώσεις πάνω στο μεγάλο του πάθος.

Τον Νοέμβριο του 2013 εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία της Heaven Music, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Έτσι Απλά».

«Παίξε Μαζί Μου», τραγουδάει τώρα ο Θοδωρής Φέρρης με την αυθεντική λαϊκή φωνή του σε ένα τραγούδι που υπογράφει εξ ολοκλήρου σε μουσική και σε στίχους ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης, ένας επιτυχημένος τραγουδιστής που έχει σφραγίσει κορυφαίες επιτυχίες («Ξημερώματα», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» κλπ).

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση στο «Παίξε Μαζί Μου» επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Βλασακούδης.

hit-channel.com

0 thoughts on “Θοδωρής Φέρρης “Παίξε Μαζί Μου” νέο single.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.