ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Thirty Seconds To Mars πέμπτο άλμπουμ, πέντε χρόνια μετά.

No Rating

Ο άτιτλος, προς το παρόν, δίσκος έχει συστήσει στους ακροατές δύο ολοκαίνουρια singles, το «Dangerous Night» και το αρκετά επιτυχημένο «Walk On Water» που διένυσε πέντε εβδομάδες στο Νο1 στο Rock Airplay Chart του «Billboard», τέσσερις εβδομάδες στο ραδιοφωνικό Alternative Chart, ενώ παραμένει στο Mainstream Top 40.

Έχοντας γυριστεί σε μία μόνο ημέρα, στις 4 Ιουλίου 2017, σε όλες τις πενήντα πολιτείες των ΗΠΑ συν στην Ουάσινγκτον και στο Πουέρτο Ρίκο, το φιλμ περιλαμβάνει υλικό από 92 επαγγελματικά συνεργεία, 10.000 υποβολές από το κοινό και περιεχόμενο από τα δελτία ειδήσεων και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε σκηνοθεσία του κεντρικού τραγουδιστή του συγκροτήματος, του Jared Leto, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιστορικό πορτρέτο της Αμερικής. Οι Thirty Seconds to Mars ενθαρρύνουν τον κόσμο να συνεχίσει τη συζήτηση, κοινοποιώντας στο διαδίκτυο τις δικές τους σκέψεις και τις φωτογραφίες με τη χρήση του hashtag #WhatAmericaMeansToMe.

Επίσης, η μπάντα γνωστοποίησε την έναρξη της περιοδείας «The Monolith Tour» στην Ευρώπη από το Μάρτιο έως το Μάιο και στη Βόρεια Αμερική από τις 6 Ιουνίου 2018.

Το επερχόμενο και άτιτλο άλμπουμ των Thirty Seconds to Mars έρχεται πέντε χρόνια μετά το «Love, Lust, Faith and Dreams» (Νο6 στο «Billboard 200») και σηματοδοτεί την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία του συγκροτήματος υπό την ετικέτα της Interscope Records, στην οποία εντάχθηκαν το καλοκαίρι του 2016.

hit-channel.com

0 thoughts on “Thirty Seconds To Mars πέμπτο άλμπουμ, πέντε χρόνια μετά.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.