Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης. Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού. ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.

Πάολα ετοιμάζει το VideoClip για το «Καράβι»

No Rating

Το «Καράβι» έδωσε το σύνθημα για να σαλπάρει η νέα δισκογραφική δουλειά της Παόλα, δηλαδή ο πολυαναμενόμενος καρπός της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο Γιώργο Θεοφάνους, έναν από τους κορυφαίους συνθέτες των τελευταίων 25 ετών στο ελληνικό τραγούδι.

Το άλμπουμ με γενικό τίτλο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ», δανείστηκε την ονομασία του από την ανατρεπτική συνύπαρξη της Πάoλα με τον Νίκο Βουρλιώτη και κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, συγκεντρώνοντας ολοκαίνουρια τραγούδια και ήδη αγαπημένες επιτυχίες.

Το «Καράβι» συναντά την Πάολα, την καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, στην πιο ώριμη καλλιτεχνική φάση της, όπου προσφέρει απαράμιλλες ερμηνείες και εξαιρετικά τραγούδια.

Τους στίχους υπογράφει ο πολυγραφότατος Θάνος Παπανικολάου.

Η Πάολα οπτικοποιεί το νέο της single με ένα video clip υψηλής αισθητικής, όπως μας έχει συνηθίσει κάθε φορά κλέβοντας τις εντυπώσεις και με μορφή «που δεν περιμένει κανείς». Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και πλέον αναμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

hit-channel.com

0 thoughts on “Πάολα ετοιμάζει το VideoClip για το «Καράβι»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.