Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα” Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Νίκος Πορτοκάλογλου Νέο Άλμπουμ “Ανάμεσα”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε” Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Μαριάννα Ζάχου Νέο Τραγούδι ” Αν Μετρηθούμε”
Ελεονόρα Μανόνα  παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Ελεονόρα Μανόνα παρουσιάζει το πρώτο της single ΄Ένα τραγούδι για τ’ αστέρια” μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
Διονύσης Σαββόπουλος έφυγε ο “Νιόνιος” μας
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single. REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
REC “Ό,τι δίνεις, παίρνεις” νέο Single.
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Leon of Athens νέο videoClip “Τελευταία φορά” μαζί με την Billie Kark
Pan Pan &  Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια. Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου νέο single “Μόνο Με Τα Μάτια.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη Ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην  Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της. Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται πέντε από της καλύτερες παραστάσεις της.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Morrissey Έρχεται την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Ο Άρις Πετράκης ξεκινά «Ως Το Τέρμα»

No Rating

Ντεμπούτο στα μουσικά πράγματα με αξιώσεις πραγματοποιεί ο Άρις Πετράκης. Ένα νέο και ελπιδοφόρο αστέρι γεννιέται στο δισκογραφικό ορίζοντα. Και το όνομα αυτού, Άρις Πετράκης! Ο νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός λαμβάνει το βάπτισμα του πυρός, υποσχόμενος να μας πάει «Ως Το Τέρμα». Συνδυάζοντας άψογα την δυναμική ερμηνεία, τις αποδοτικές δημιουργικές δυνατότητες και την ελκυστική σκηνική παρουσία, ο Άρις Πετράκης εξασφαλίζει με άνεση ότι είναι ο επόμενος που θα αφήσει το σημάδι του στην ελληνική pop σκηνή.
Η παρθενική κυκλοφορία του καταφθάνει εμφατικά για να απασχολήσει. «Και σε θέλω ως το τέρμα», τραγουδά χαρακτηριστικά ο Άρις Πετράκις για να εξάψει τον έρωτα και να εγείρει το ενδιαφέρον γύρω από την καλλιτεχνική προσωπικότητά του που κάνει ντεμπούτο με αξιώσεις. Με όπλο το ολοκληρωμένο «πακέτο», ο Άρις Πετράκης συστήνεται για πρώτη φορά με ένα τραγούδι σε δική του σύνθεση και στίχους που έχει τίτλο «Ως Το Τέρμα». Το μαγικό άγγιγμα του Alex Leon τόσο στην παραγωγή όσο και με τη συνδρομή του στη σύνθεση προσδίδει μία πρωτοποριακή tropic pop – house απόχρωση που κάνει τη διαφορά.

hit-channel.com

0 thoughts on “Ο Άρις Πετράκης ξεκινά «Ως Το Τέρμα»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.