Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Μίκης Θεοδωράκης ” Modes & Moods ” η τζαζ εκδοχή από τον Δημήτρη Καλαντζή
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα” Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Eurovision 2025 το νέο video clip της Klavdia για την “Αστερομάτα”
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “ Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Προβολή ταινίας ” The Opera! “
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025. Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Theo Evan Η Κύπρος επέλεξε τραγούδι για την Eurovision 2025.
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Συναυλία με έργα για βιολί και πιάνο με την Παναγιώτα Ζαρείφη και τη Μαίρη Αλεξανδράτου στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Klavdia “Αστερομάτα” Άρχισαν τα γυρίσματα του videoclip που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Μανώλης Λιδάκης “Έφυγε” ξαφνικά σε ηλικία 64 ετών
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου. Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Alphaville έρχονται στην Αθήνα για μια συναυλία το Σάββατο 15 Μαρτίου.
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία
Νάνα Μούσχουρη, το τραγούδι της που 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, γίνεται επιτυχία

Nirvana Δείτε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βιντεοκλίπ πίσω στα 1988!

No Rating

Πίσω στις αρχές του 1988, οι Nirvana δεν λέγονταν καν Nirvana: σε εκείνη τη φάση συστήνονταν ως Ted Ed Fred και δεν υπήρχε καν ο Dave Grohl στη σύνθεση (ήρθε το 1990), ντραμς έπαιζε τότε ο Dale Crover των Melvins, που αποτελούσαν και μεγάλο ίνδαλμα για το νεόκοπο συγκρότημα.

Από αυτήν ακριβώς την όχι και τόσο φωτισμένη περίοδο της μπάντας του Kurt Cobain προέρχεται το άγνωστο μέχρι σήμερα βίντεο που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, στο οποίο βλέπουμε τους Nirvana να παίζουν live σε ένα κλειστό μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών στη γενέτειρα πόλη τους (το Aberdeen της πολιτείας Washington).

 Το κλιπ έχει ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 1988 και είναι πλήρες, διάρκειας 17 λεπτών και 20 δευτερολέπτων. Ανήκει στον ερευνητή και συνεργάτη του Spin, Mike Ziegler, ο οποίος και το έβγαλε στη δημοσιότητα -χωρίς να διευκρινιστεί ωστόσο αν κατείχε ήδη το υλικό ή περιήλθε τώρα τελευταία στα χέρια του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μιλάμε για ένα κομμάτι ροκ ιστορίας.

avopolis.gr

0 thoughts on “Nirvana Δείτε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βιντεοκλίπ πίσω στα 1988!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.