ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα” ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
ΠΥΞ ΛΑΞ, μόλις κυκλοφόρησαν το καινούργιο τους άλμπουμ “Λίγο Χρώμα για τα Σκούρα”
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο. Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025. Πέρασε στο Τελικό η Ελλάδα με την Κλαυδία. Η σειρά εμφάνισης Το Σαββάτο.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης. Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025 Σε λίγες ώρες η εμφάνιση της Κλαυδίας στο Β’ ημιτελικό στη Βασιλεία. Ολο το Video της Παρουσίασης.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας. Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Eurovision 2025. Ξεκινά από Τρίτη 13 μέχρι το Σάββατο 17 Μαΐου, ο διαγωνισμός τραγουδιού στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα” Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Les Au Revoir δυναμική επιστροφή με την διασκευή “Η Γκαρσόνα”
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση από το Ραδιόφωνο της Άνδρου.
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι” Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Γιώργος Δημητριάδης και Ελένη Τσαλιγοπούλου, τραγουδούν μαζί μια μελωδική εξομολόγηση “Δύο Ξένοι”
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip. Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Archo “Αν μ’ αγαπούσες” νέο τραγούδι, νέο videoclip.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου  “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη. Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Βασίλης Παπακωνσταντίνου “Ανάμεσα στα κόκαλα” νέο Τραγούδι σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη.
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος” Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”
Παντελής Θαλασσινός και Γιώργος Χουβαρδάς “Μαΐστρος”

Κώστας Αγέρης “Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω” νέο τραγούδι και videoClip.

No Rating

Ο Κώστας Αγέρης, ο νικητής του «The Voice of Greece 2», επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω».

Γεννήθηκε στην Κοζάνη και από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μυήθηκε στα μυστικά της ποντιακής μουσικής, παίζοντας λύρα και κρουστά με τη βοήθεια του πατέρα του, Γιάννη Παπαγερίδη, αναγνωρισμένου μουσικού και ερμηνευτή. Από τα 10 του χρόνια συμμετέχει, παίζοντας και τραγουδώντας, στους δίσκους του πατέρα του.

Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες. Σήμερα ο Κώστας Αγέρης είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας.

Μετοίκησε στην Αθήνα με σκοπό να κάνει τα πρώτα του λαϊκά βήματα στο χώρο της μουσικής, όπου Χρήστος Παπαδόπουλος ανακαλύπτει το ταλέντο του και έτσι συνεργάζεται με το συγκρότημα «Τα παιδιά από την Πάτρα».

Μοιραία η στράτα του συναντήθηκε με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές τόσο στη δισκογραφία όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών οι. Μητροπάνος, Νταλάρας, Βαρδής, Κραουνάκης, Βιτάλη, Π. Παπαδοπούλου, Γαρμπή, Μαίρη Λίντα, Καρράς, Οικονομόπουλος, Νέγκα, Καλημέρη κ.ά.

Ταυτόχρονα, ο Κώστας Αγέρης συμμετείχε στη μουσική επένδυση τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών: «Για Την Καρδιά Ενός Αγγέλου», «Εξαφάνιση», «Τύχη Βουνό», «Χωρίς Όρια», «Είναι Στιγμές, «I Love Καρδίτσα» και επιμελήθηκε το sound design της ταινίας «Λάρισα Εμπιστευτικό» και «Γαμπροί Της Ευτυχίας».

Το νέο τραγούδι του Κώστα Αγέρη ονομάζεται «Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω», σε μουσική και στίχους του ίδιου. Το video clip σκηνοθέτησε ο Manos Schetto.

hit-channel.com

0 thoughts on “Κώστας Αγέρης “Τραβάτε Με Κι Ας Κλαίω” νέο τραγούδι και videoClip.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.