Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip
Μάγδα Βαρούχα “Δε Σε Χαρίζω” Νέο τραγούδι και VideoClip
Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα
Ξεκινά το 11o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου με Ευανθία Ρεμπούτσικα
Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών
Πέθανε o Ozzy Osbourne σε ηλικία 76 ετών
Κωνσταντίνος Φραντζής  “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι. Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Κωνσταντίνος Φραντζής “Τριανταφυλλάκι” Νέο Τραγούδι.
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Έλενα Παπαρίζου “Καληνύχτα” νέο Τραγούδι
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου

Eurovision 2019 Είναι επίσημο, με Katerine Duska η Ελλάδα

No Rating

Η Ομάδα Εργασίας της ΕΡΤ λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιστορία της Eurovision και της συμμετοχής της ΕΡΤ σε αυτήν όπως και το διεθνή χαρακτήρα του μουσικού αυτού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού υψηλών προδιαγραφών και ανταγωνισμού, γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της Katerine Duska.

Η Ομάδα Εργασίας θεωρεί ότι η Κατερίνα Ντούσκα είναι ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει.

Εκπροσωπεί, επίσης, ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα. Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών, στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται.

Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο δεύτερο σκέλος του Πρώτου Ημιτελικού, την Τρίτη 14 Μαΐου. Τις βραδιές των δύο Ημιτελικών και του Τελικού της Eurovision 2019 θα περιγράψουν για την ΕΡΤ η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
hit-channel.com

0 thoughts on “Eurovision 2019 Είναι επίσημο, με Katerine Duska η Ελλάδα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.