Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά” Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Δημήτρης Μπάκουλης “Πετάω τα κλειδιά”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού” Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Κώστας Λειβαδάς & Δημήτρης Ιωαννίδης δίνουν “Χρώμα παντού”
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η μεγάλη συναυλία τον Σεπτέμβριο στο Καλλιμάρμαρο για τον “Σερ” του ελληνικού τραγουδιού.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου. 2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
2ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων – Φίλοι Καλώς Ορίσατε, Από τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου.
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας “Με μια βαλίτσα…” μουσικοχορευτική παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν” Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Barcelona Flamenco Ballet, έρχονται στην Ελλάδα, και φέρνουν την “Κάρμεν”
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Green Day έρχονται για πρώτη φορά στις 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι. Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Αναστασία “Φιλικά” νέο Τραγούδι για αυτό το Καλοκαίρι.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης. Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Rockwave Festival Θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή o Διονύσης Σαββόπουλος & Αλκίνοος Ιωαννίδης.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού. ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.
ONIRAMA και Νίκος Οικονομίδης δημιουργούν “Το Γλέντι”. Η Νησιώτικη Ποπ του Καλοκαιριού.

KISS μας αποχαιρετούν με το “End Of The Road”

No Rating

Οι KISS ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται για πάντα, όχι όμως πριν από μία τελευταία περιοδεία, το «End Of The Road».

Το συγκρότημα εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για το «Αμερική Έχεις Ταλέντο», έπαιξε την επιτυχία τους «Detroit Rock City» και τα μέλη του είπαν: «Θα είναι το πιο εκρηκτικό, το πιο μεγάλο show που έχουμε κάνει ποτέ. Όσοι μας αγαπάτε, ελάτε να μας δείτε. Αν δεν μας έχετε ξαναδεί, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε».

Οι ημερομηνίες θα γνωστοποιηθούν στον επίσημο ιστότοπό τους, μέσα στις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι KISS λένε «αντίο». Το 2000, ο Gene Simmons είχε δηλώσει ότι «απλά, δεν υπάρχουν άλλα βουνά να ανεβούμε. Θέλουμε να αποχωρήσουμε με στιλ, μαζί με αυτούς που μας έβαλαν εκεί (που είμαστε), με τους θαυμαστές μας.»

Έπειτα, έκαναν την τελευταία περιοδεία τους, με όλα τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος (Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley, Peter Criss).

Όμως, δύο χρόνια μετά επέστρεψαν. «Οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη», είχε σχολιάσει το 2002 ο Stanley κι είχε προσθέσει: «Το κάνω αυτό για τα λεφτά ή για τους θαυμαστές; Και για τα δύο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι το κάνω για εμένα».

Το 2014, τα τέσσερα αρχικά μέλη της μπάντας εμφανίστηκαν ξανά μαζί, στην τελετή εισόδου των KISS στο «Rock and Roll Hall of Fame», αλλά δεν έπαιξαν μουσική.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Simmons και ο Frehley έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από 16 χρόνια, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τα θύματα του κυκλώνα «Harvey».

Η σημερινή σύνθεση των KISS περιλαμβάνει τους παλιούς Stanley και Simmons, αλλά και τους Tommy Thayer και Eric Singer.

Στην επίσημη ανακοίνωση για την τελευταία -ίσως- περιοδεία τους, οι KISS αναφέρουν:

«Όλα όσα χτίσαμε και κατακτήσαμε τις τέσσερις δεκαετίες που πέρασαν δεν θα είχαν γίνει χωρίς τα εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο που γέμισαν κλαμπ και στάδια, όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό θα είναι η τελευταία γιορτή γι’ αυτούς που μας έχουν δει και η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν μας έχουν δει.»

«Στράτευμα των KISS, σε αυτή την τελική τουρνέ μας λέμε αντίο με το μεγαλύτερο show που έχουμε ποτέ κάνει και θα φύγουμε με τον ίδιο τρόπο που ήρθαμε. Χωρίς απολογητική διάθεση και χωρίς τίποτα να μας σταματά.»
hit-channel.com

0 thoughts on “KISS μας αποχαιρετούν με το “End Of The Road””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.