Γιάννης Φλωρινιώτης Έφυγε ο τραγουδιστής και performer σε ηλικία 76 ετών Γιάννης Φλωρινιώτης Έφυγε ο τραγουδιστής και performer σε ηλικία 76 ετών
Γιάννης Φλωρινιώτης Έφυγε ο τραγουδιστής και performer σε ηλικία 76 ετών
Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023 Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023
Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Η 9η χρoνιά!!! Πρόγραμμα 30 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2023
Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί  απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say” Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say”
Eurovision 2023 η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί απο τον 16 χρόνο Victor Vernicos με το τραγούδι “What they say”
Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή. Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Η Όπερα Διαδραστικά στα Σχολεία από την Εθνική Λυρική Σκηνή.
Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής» Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
Στέφανος Κορκολής ξανά στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Φεβρουαρίου «35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»
Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο. Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο.
Luz Casal η μούσα του Almodóvar έρχεται στο Christmas Theater τον Μάρτιο.
Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ. Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ.
Κατερίνα Κόρου “Το τραγούδι μου, αλήθεια” Νέο άλμπουμ.
Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο
Φώτης Κιμωλιάτης “Ένα Αστέρι Ήρθε Απ’ Τον Ουρανό” νεο τραγούδι του νησιώτη από την Κίμωλο
Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro. Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro.
Μαρίζα Ρίζου “Can’t help falling in love” το τραγούδι του Έλβις όπως διασκευάστηκε για το Maestro.
Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
Μπάμπης Στόκας “Καπνός” νέο Τραγούδι με πρώτη μετάδοση από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Iron Maiden. Ξαναέρχονται το καλοκαίρι του 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο

No Rating

Τέσσερα χρόνια μετά την συναυλία τους στη Μαλακάσα, οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα σε ένα φαντασμαγορικό live στο ΟΑΚΑ. Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook ότι επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 16 Ιουλίου του 2022 για μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μόλις τέσσερα χρόνια μετά το εκρηκτικό live τους στη Μαλακάσα, έρχονται ξανά στη χώρα μας στο πλαίσιο του «Legacy of the Beast World Tour 2022».

Σύμφωνα με την High Priority Promotions, η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10 το πρωί. Μάλιστα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.

 


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Iron Maiden πρόσθεσαν άλλες έξι ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία «Legacy Of The Beast 2022». Επίσης, έρχονται στην Ελλάδα με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες, καθώς και γεύση από το νέο τους στούντιο άλμπουμ «Senjutsu».
reader.gr

0 thoughts on “Iron Maiden. Ξαναέρχονται το καλοκαίρι του 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.